Хороскоп за днес – 28 октомври :: Скандал – всички скандали | новини, икономика, еко, спорт, свят, анализи, шоу, справочник,…

1
197
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Овен 21 Мар – 20 Апр

Още със ставането ще усетете къде ви е мястото и какво трябва да направите, за да потръгнат нещата и да извлечете максимални ползи от действията и срещите си в този ден. Доверете се на инстинктите и ако нещо много ви се дояде непременно си го сгответе и доставете. Не мислете за диетите. Позволете и на краката да ви отведат там, където отдавна ви е отвело сърцето.

Телец 21 Апр – 21 Май

Родените в първата декада може да преживеят неочаквани обрати в отношенията. Не отсъствайте от местата на личния си интерес. Внимавайте къде какво оставяте и дали обезпечавате дома си, ако отсъствате. Нещо нестандартно напира да се случи и да промени живота ви в неочаквана посока. Доверете се на усещанията си, което обикновено не правите.

Близнаци 22 Май – 21 Юни

Не пренебрегвайте първата мисъл, с която се събуждате. Тя ще ви даде насоките за деня и ще отдели вредното от полезното за вас. Правете това, което наистина искате и смятате за правилно. Не отстъпвайте от позициите си, не яжте каквото не ви се яде и не се срещайте с хора, които не са ви на сърце. Насрочете за вторник не само приятелски и служебни, но и любовни срещи. До два дни с всеки може да се разберете и направите успешна връзка.

Рак 22 Юни – 22 Юли

Днес интуицията ви работи на пълен капацитет. Ще се събудите с усещане за полезното и вредното. Ако нещо ви се дояде наблегнете на тази храна до другото новолуние. Ако усетите, че е важно да тръгнете в определена посока, направете го. Доверете се на усещанията си, а не на това кой какво ви говори и в какво ви убеждава. Избягвайте бурните прояви на емоция. Контролирайте пиенето.

Лъв 23 Юли – 23 Авг

Тежко начало на деня, особено за родените до 1 август. В хороскопа ви се оформя агресивна звездна конфигурация. Нещо в отношенията ви ще се обърка. Очертават се неприятности с техника и транспорт и проблеми при пътувания сутринта. Ще се наложат непредвидени разходи. Качвате кръвното. Каквото се развали трудно ще се оправи. Бъдете внимателни, нищо важно да не се започва.

Дева 24 Авг – 23 Сеп

Ден на устата. Още със ставането ще почувствате кое е полезно или вредно за вас, на каква храна и връзка трябва да наблегнете и от кое трябва да се откажете, за да сте здрави и да живеете по-добре. Не правете планове. Още от сутринта животът ви ще се разбърка и до вечерта вятърът на промяната ще ви отвее в неподозирани места. Утре ви очаква и среща с любовта.

Везни 24 Сеп – 23 Окт

Обстановката се успокоява. Ще се събудите с верен усет за хора и ситуации и ще направите необходимото, което да изглади отношенията и да свали нервното напрежение. Хапнете си това, което ви се дояде, срещнете се с хората, които обичате и цените. Този ден носи балсам за всяка душа и рана, и топла дума за всяко сърце. Обмисляйте и планирайте, но нищо важно не започвайте.

Скорпион 24 Окт – 22 Ное

Днес ще поставяте верни и точни диагнози не само на състоянието си, но и на връзките си. Направете разбор на отношенията. Лесно ще отделите полезното от вредното. Ще получите приятно усещане, когато мислите за полезните неща и неприятно, ако се занимавате с вредните за вас дела и начинания. Не си затваряйте очите, отворете сетивата, доверете се на интуицията.

Стрелец 23 Ное – 21 Дек

Днес печелят страничните наблюдатели, а не тези, които водят битките и си разменят удари под кръста. На предна линия излизат марионетките и на работното ви място. Наблюдавайте и пресявайте връзките си, не се намесвайте в спорове и не взимайте страна. Доверете се на инстинктите. Днес играта не се води по правилата или поне не по тези, които знаем и очакваме да се спазват.

Козирог 22 Дек – 20 Яну

Ден за обмисляне е планиране. Няма значение колко примамливи предложения получавате. Искайте време за размисъл преди да дадете отговорите си. Не разчитайте само на умствената преценка. В момента сетивата са особено изострени. Интуицията ще ви помогне да намерите верния път, а може би и да откриете важния за вас човек. Доверете се на усещанията.

Водолей 21 Яну – 19 Фев

Добре е да се доверите на инстинктите. Днес умът дава грешни насоки, свети и предписания, докато интуицията ще помогне да се измъкнете от всеки проблем и неприятност във връзките. Не си определяйте първа среща. Не се обаждайте на тези, към които усещате някаква неприязън. Точно днес не подновявайте прекратени в миналото отношения, дори и да получите извинения.

Риби 20 Фев – 20 Мар

Хората с диагностичен талант днес ще усетят с пълна сила кое е полезно или вредно за тях, за работата или за бъдещите им планове. Действайте по инстинкт и ще напипате правилната посока. Яжте само това, което наистина ви се дояде. Помислете преди да допуснете до средата и семейството си човек, към когото изпитвате някакво недоверие и дискомфорт. Ден за разузнаване и планиране.