БРИТАНЕЦ ТВЪРДИ, ЧЕ СИ СПОМНЯ МНОГО ОТ ПРЕДИШНИТЕ СИ ЖИВОТИ – ЛЮБОПИТНО | БГ Топ 100 класация на сайтове

35
157
Добави коментар
dobavi-sait
dobavi-sait

33-годишният британски жител Николас Аугула не само смята себе си за астролог, който дава най-точни прогнози, но също така е сигурен, че той е превъплъщение на древна египетска царица (и не само на нея). Аугула е специализиран в прогнози за знаменитости (кралски лица, актьори, певци и др.) и гордо казва, че предсказва много събития.

За 2019 г. вече е направил някои интересни прогнози. Той казва, че знае пола на следващото дете на Меган Маркъл и съпруга й, принц Хари, което трябва да се роди през пролетта. Според Аугула отново ще е момиче.

Той заявява, че певицата Тейлър Суифт (Taylor Alison Swift) ще обяви ангажимента си, Никол Кидман ще забременее, а Мадона ще бъде сериозно критикувана за благотворителния си проект, за да помогне на бедните. В интервю за британските таблоиди, Аугула заяви, че е научил за своето египетско минало на 17-годишна възраст, когато изведнъж изпаднал в състояние на транс.

Той твърди, че в това състояние е открил много спомени от предишния си живот в Древен Египет, където е бил влиятелна царица.

След смъртта й, била балсамирана като мумия и след това бил прероден като транссексуален войник от саксонска Англия.

Също е живял като животно. Бил елен, лъв, сокол и други животни. След това пътувал по света като моряк, бил учител във френско училище, номад в Близкия изток. Имал прераждания като африкански магьосник, после турски шпионин, а след това внезапно се превърнал в извънземен със сива кожа и живеел на друга планета, Астрологът не се срамува да говори за всичко това.

Сега той вярва, че след като му се разкрива миналото, той може да предвиди бъдещето. Той казва: „Моята най-важна и значима прогноза беше за войната в Сирия. Предвиждах тази война три години преди да започне, виждайки я в съня си. Имаше голям конфликт и видях, че това се случва в Сирия, но тогава аз все още не разбрах наистина, че виждам истинска война в сънищата си. Сънищата ми се сбъдваха и аз много се тревожех.“

Никълъс Аугула работи главно в Лондон и Лос Анджелис, включително като уличен хипнотизатор.