Херо с отличен дебют в Берое – SportVox

1
102
Добави коментар
sheri
sheri

Димитър Димитров направи страхотен дебют като треньор на Берое, след като неговите момчета надиграха Ботев Враца с 4-0 в Стара Загора в първия мач от 14-ия кръг на Ефбет лига.

Домакините поведоха още в четвъртата минута след кошмарна грешка на Апостол Попов. Апата опита да върне към вратаря си, но Ибрахима Конте отне топката, финтира Краси Костов и вкара за 1-0.

В 12-ата заралии направиха нова добра атака след грешка на Попов. Конте проби вдясно, подаде към дъгата на пеналта за Иван Минчев, който стреля силно, но Костов изби. След това Камбуров реализира след добавка, но бе в положение на засада.

Второто полувреме започна с нов гол в актива на Берое. Александър Василев центрира в наказателното поле, където Конте засече с удар от въздуха за 2-0.

В 54-ата минута Иван Минчев отправи коварен шут от фаул и улучи напречната греда.

В 66-ата Венци Керчев събори откъсващия се Мартин Камбуров и реферът Георги Давидов му показа червен картон, показвайки бялата точка. „Деветката“ на домакините застана зад кълбото и с елегантен удар доведе нещата до 3-0.

В 88-ата минута продължителна атака на домакините завърши с пас на Минчев към Зоран Йосипович. Нападателят засече от трудна позиция, Костов изби, но последва добавка на швейцареца за 4-0.

След успеха Берое вече има 21 точки и се изкачи на шесто място, докато врачани са 12-и с 12.