Кендал Дженър новото лице на RESERVED

1
92
Добави коментар
svetla58
svetla58

След кампаниите с Кейт Мос, Синди Крауфорд, Адвоа Абоа и Ирина Шейк, полската модна марка RESERVED се докосва отново до звездите с най-голямата си кампания до момента.

Лицето на есенно-зимната кампания е Кендъл Дженър – икона на съвременната поп култура, кралица на социалните медии и топмодел.

Със своите 116 милиона последователи в Instagram, 180 см височина и в топ позиция в списъка на най-добре платените модели на Forbes, днес Кендъл Дженър безспорно е една от най-известните личности в света на модата.

Нищо не е такова, каквото изглежда в този сюрреалистичен филм на RESERVED. Намираме се в барокова италианска вила, където замечтаната Кендъл Дженър играе ролята на различни герои.

В един момент тя е италианска аристократка от старите филми, а в друг лудо ретро момиче, увлечено от танца; виждаме я като млада бунтарка от 90-те години и като сирена, плуваща в голям аквариум. Кендъл има много лица в тази кампания, наподобяваща изисканата София Лорен в „Брак по италиански“ или момиченцето Натали Портман в „Леон“.

Есенно-зимните колекции на RESERVED са източник на тези вдъхновения, стилът на марката за сезона позволява на нашата героиня – да изрази своите фантазии и копнежи.

Гордън Вон Щайнер, сценарист, режисьор и хореограф на „Ciao Kendall!“ Е работил с големите модни къщи като Prada и Gucci, и е създател на предишните филми на Reserved #ILoveYouCindy и #IcanBoogie.

Стилистът Джейкъб К е отговорен за визиите на Кендъл в новата кампания. Преди това Джейкъб си партнира с Кендъл в италианската й корица „Vogue“ и работи с много международни списания, включително „Vogue Nipon“, „W“ и „Dazed“.