Фън Шуй статуетка. Фигура от полирезин на елен и малките му – 23 см. Модел 81-7982

3
211
Добави коментар
SmartShopBg
SmartShopBg

Фън Шуй – богато декорирана статуетка от полирезин, декоративна фигура на елен и малки еленчета – оригинален и особено подходящ подарък за мъже, ловци, рибари и пътници защото им дава сила, увереност, стабилност и сполука.

Еленът е символ на жизнената енергия и плодородието, полезно е да се държи у дома, за да бъдат доходите стабилни и постоянни. Можете да го поставите и в офиса – на бюрото си, така ще засилите Вашата увереност. Също така еленът означава свобода и великодушие и помага за взимане на правилни решения в бизнеса.

Поставен в офиса, Еленът ще активира ръста на продажбите и успеха в бизнеса. Поставен в дома, той стимулира семейното благополучие, щастливия и дълъг живот и нарастващото благоденствие. Подходящ подарък за годишнина, рожден ден и за семеен празник.

Статуетката е чудесен официален или бизнес подарък, а също така и чудесно допълнение към интериора на вашия дом или офис.

Хубаво е да се държи у дома, за да носи красота и уют. Можете да я
поставите и в офиса, така офисът Ви ще се откроява, ще излъчва топлина и
комфорт.

Модел – 81-7982

Размери на статуетката:

Височина – 26 см.

Дължина – 20 см.

Широчина – 12 см.

Еленът символизира финансовата печалба и се смята, че може да даде добра възможност за подем в смутни и кризисни времена. Смята се, че Еленът решава всички видове парични проблеми и финансови затруднения, отстранявайки препятствията.Той помага за натрупването на богатство и за увеличаване на щастливите мигове в живота. С него ще постигнете Слава, Богатство и Успешна кариера.

В различни древни текстове той символизира скорост издръжливост и дълголетие. Той е символ на дълъг живот, защото е единственото животно, върху което (върху рогата) расте така наречената “Гъба на Безсмъртието”. Именно затова, рогата на Елена се използват за извличане на ценни лечебни съставки.

Много често майсторите по Фън Шуй използват символа на Елена като активатор на Доброто, Късмета и Щастието в дома, магазина и офиса. Еленът носи просперитет и растеж на фирмите.

Магазин Smart Choice Ви предлага голямо разнообразие от статуетки на различна тематика като статуетки на богове, известни статуи на велики скулптори или разнообразни Фън Шуй фигури.

Защо статуетка, а не просто цветя или бутилка вино? Статуетката
е подарък, който остава във времето и напомня на своя притежател за
човека, който я е подарил. Цветята следват своето развитие и все някога
биват изхвърлени, същото се случва и с бутилката вино, докато
статуетките оставят спомена жив.

При закупуване на 2 или
повече броя от този продукт Вие можете да се възползвате и от нашата
„Smart Choice“ отстъпка 8%. Цената с отстъпка можете да видите под
базовата цена, посочена за продукта.

Когато търсите подарък по какъвто и да е повод разчитайте на онлайн магазин Smart Choice.
Нашата единствена цел е да Ви предложим богат избор от продукти за Вас и
Вашия дом, както и атрактивни подаръци за различни поводи и празници
които ще оставят незабравими спомени и усмивки.