Проект SONATA на строително-инвестиционната компания BLD с Акт 14

1
160
Добави коментар
bldcompany
bldcompany

Етап на строеж актуално sonata

Щастливи сме да съобщим, че грубият строеж на проект SONATA приключи и сградата получи Акт 14. За успеха на проекта съдим и от продажбите в сградата – вече остават само 3 непродадени апартамента, които чакат своите новодомци.

Осъзнавайки, че покупката на жилище е едно от най-важните решения в живота, ние в BLD се стремим да осигурим това, което ще донесе дългосрочна стойност, а именно спокойствието, че след целия процес сте взели правилното решение. Не само за себе си тук и сега, но и за бъдещето. Устремени към тази цел, изпреварваме предварителния график като се приближаваме все повече към изграждането на вашия бъдещ дом.

Строителните дейности не спират до тук. Продължаваме усърдната си работа. Към момента се изпълняват доставка и монтаж на дограмата за трети, четвърти, пети и шести етаж и се изграждат Ел и ВиК инсталации, топлоизолация и хидроизолация.

 

Разгледайте останалите свободни апартаменти в SONATA и харесайте своя дом! Свържете се с нас и ние ще Ви изпратим подробна информация за апартамента, който сте си харесали.