X Style Gold шампоан за растеж на косата

2
202
Добави коментар
xstylegold
xstylegold

В днешно време ежедневието ни е изключително забързано и изпълнено със стрес. Често се храним на крак с вредна  храна и дали от стрес или от липса на важни хранителни вещества косите ни страдат. Много жени имат проблем с изтощена, накъсана и цъфтяща коса. Повечето от тях се притесняват да отидат на фризьор, за да не подстриже повече отколкото са искали. Или пък постоянно посещават фризьор и се подлагат на скъпи процедури за поставяне на екстеншъни, което още повече уврежда естествената им коса. И в стремежа към мечтаната дълга коса се въртят в един омагьосан кръг без постигане на желания резултат.

 

Вече има ефективно решение на този проблем. X Style Gold е луксозен шампоан с 24К чисто злато насочен към ускоряване на растежа на косата. Продуктът е изцяло натурален. Без съдържание на сулфати и парабени и не дразни скалпа.

 

СВОЙСТВАТА НА ШАМПОАНА СА НЕВЕРОЯТНИ!

ИНОВАТИВНАТА МУ ФОРМУЛА СЕ СПРАВЯ С КОСОПАДА И УСКОРЯВА РАСТЕЖА НА КОСАТА.

 

Само си представи как още с първите нанасяния усещаш косата си по-мека, по-плътна, по-блестяща и жизнена и как само след 3 месеца виждаш една наистина по-дълга коса. Звучи страхотно, нали?

 

Сега това е напълно възможно с шампоана за растеж X Style Gold. Той е обогатен с коктейл от ценни съставки, които доказано подхранват косата от корените до върховете и ускоряват растежа и.

 

МАСЛО ОТ АВОКАДО:

Маслото от авокадо е истински еликсир! Tо подхранва скалпа, укрепва корените и стимулира растежа на косата. Маслото от авокадо съдейства за производството на колаген, което с течение на годините намалява и това води до дехидратирана и суха кожа, поява на бръчки и цъфтяща коса.

 

РИЦИНОВО МАСЛО:

Рициновото масло има много силни антибактериални и противогъбични свойства. Богат източник е на минерали, витамини, по-специално витамин Е, също така протеини, омега-6 и 9 мастни киселини. Този вълшебен коктейл е невероятно полезен за косата. Мощен е срещу косопад, тъй като едновременно се бори с инфекции по скалпа, подхранва и уплътнява косъма от корена му.

 

ЗЕХТИН:

Зехтинът от векове се използва за поддържане на красотата на косата. Полезните вещества, които се намират в зехтина, подпомагат растежа на косата и я правят по-лъскава и красива.

 

ЕКСТРАКТ ОТ АЛОЕ ВЕРА:

Гелът от алое вера е естествено средство за лечение на множество увреждания по косата. Състои се от 96% вода, протеини, множество аминокиселини, витамин А, В, С и Е, които подхранват фотикулите и в резултат косата е здрава, жизнена и бляскава. Антибактериалните и противогъбични свойства в алоето облекчават сърбежа и дразненето по скалпа и може да намалят пърхота, себореята и гъбичните инфекции. Протеолитичните ензими, съдържаще се в него, стимулират растежа на косъма, като той става силен и укрепен.

Този чудотвотворен екстракт може да предотврати падането на косата. Алое вера действа, когато загубата на коса е в резултат от замърсяване, инфекции по скалпа, стрес, лошо хранене и хормонален дисбаланс.

Гелът от алое вера може да се използва и като балсам за коса, тъй като задържа влагата и хранителните вещества в космените фотикули и оформя защитен слой. В резултат косата е добре хидратирана. Химическият му състав е подобен на кератина – основният протеин на косата, който я подхранва и възстановява.

Естествените ензими в алоето подмладяват косъма и намаляват изтъняването му, защото възстановяват pH баланса на скалпа.

 

КОКОСОВО МАСЛО:

Кокосовото масло съдържа лауринова киселина, която има антибактериални свойства, което пази космените фоликули от бактериите. То подобрява състоянието на косата като предотвратява загубата на протеини. Тук отново на помощ идва лауриновата киселина, която пази косъма от увреждания.

Кокосовото масло предпазва от ултравиолетовите (UV) лъчи.

 

Можеш да започнеш трансформацията на твоята коса още сега. X Style Gold е създаден за жени, които са опитвали всичко и имат нужда от продукт, който наистина подхранва косата и ускорява растежа.

 

Активните съставки на шампоана:

Намаляват косопада Ускоряват растежа на косата Правят косата плътна и гъста Осигуряват блясък и здравина Ревитализират сухата и увредена коса Подхранват и укрепват корените на косата Нежно почистват скалпа без да го изсушават Успокояват сухия скалп и задържат влагата в клетките Намаляват цъфтежа и лесното късане и чупене на косата Защитават косъма от вредното влияние на околните фактори, като вятър, студ и слънце

X Style Gold e:

100 % натурален продукт Подходящ за всеки тип коса Подходящ за честа употреба Подходящ за вегани Не съдържа сулфати Не е тестван върху животни.  Препоръчителен курс на употреба – 3 месеца /можете да продължите да използвате шампоана и след този период/.

Начин на употреба: 2-3 пъти в седмицата. Нанесете достатъчно количество от шампоана на мокра коса и

масажирайте няколко минути. Изплакнете обилно с вода.

Знаем, че мечтаеш по-гъста и по-дълга коса, с която да се чувстваш красива и самоуверена. X Style Gold ще се погрижи тя да бъде точно каквато пожелаеш.