Колаборация Prada x Adidas

1
99
Добави коментар
svetla58
svetla58

През пролетта Adidas представи съвместната си колекция с Missoni, която включваше спортни дрехи и обувки за жени и за мъже. През окромври пък се появиха слухове, че ще има сътрудничеството между Prada и Adidas Originals.

Слуховете бяха потвърдени преди няколко дни в инстаграм пофила на италианския бранд. Тази колаборация следва линията на сливане между висша мода и спортен дух. “Общата страст към вселената на спорта е в сърцето на тази колекция” , написаха Prada в официалния си сайт. Лимитираната колекция Prada For Adidas ще включва спортни обувки за жени и за мъже, изработени изцяло в Италия.

Говори се, че става въпрос за римейка на класическия модел от кожа Continental, който се предлага на съвсем разумна цена – 90 долара. Също така слуховете казват, че марките ще представят два модела маратонки в три цвята – всеки чифт ще струва 350 долара.

Въпреки че нищо не е сигурно все още и чакаме официални новини от двата бранда, то едно е ясно и това е, че това сътрудничество ще се превърне в знаково, защото Prada обикновено създава колекции заедно с големи търговци и артисти, но не и с марки от друг сегмент.

Тагове
Адидас, висша мода, дамска мода, италиански бранд, колаборация, маратонки, мода, модерни маратонки, мъжка мода, Прада, спортна мода, стил