Празничната грим колекция Chanel Holiday 2019

2
78
Добави коментар
svetla58
svetla58

Габриел Шанел обожаваше блясъка и излишъка на бароковия стил. За колекцията за празничен грим Lucia Pica черпи вдъхновение от тази естетика. Тя мечтае за празничен, смел, блестящ и изискан грим, който като бижу разкрива сияен тен и засилва вашата привлекателност.

С празничния сезон точно зад ъгъла пазаруването вече започна и няма по-добро време от годината за шопинг сделки. Търговците на козметика пускат коледни лимитирани колекции за празниците и Chanel не прави изключение. Те са подготвили поредната изненада за коледните празници тази година! Колекцията  Chanel Holiday 2019 е вече налична. Тя включва популярните продукти за грим и грижа за кожата, като този път се продават в изискан и елегантен дизайн. Те ще са най-добрият ви приятел за бляскъв и сияен вид по време на празниците.

Излъчването на козметичните продукти на Chanel винаги е било елегантно и празничната колекция не е изключение. Chanel Holiday 2019 залага на външна опаковка, която е изискана и изчистена, а визията на продуктите е вдъхновена от византийски декорации, изглеждащи като бижу. Заслужава да се спомене, че ще има и няколко подаръчни комплекта и специални артикула с ограничено издание.