Пуловери с ромбове – старомодни или вечна класика?

2
89
Добави коментар
svetla58
svetla58

Модната легенда гласи, че така популярните ромбчета са с произход от Аргил, Шотландия (заради което на английски се казва argyle print, в превод аргилевият принт) и бил носен от високите кланове на семейство Кембъл.

Предполага се, че първият такъв пуловер е създаден някъде през 1920 г. от Pringle of Scotland, производител и вносител на луксозни трикотажни изделия. Въпреки това, печатът не се счита за висша мода до края на Първата световна война.

Този принт е една от класиките днес и въпреки че някои хора го намират за старомоден, то той никога не излиза от мода. Вдъхновение днес ни е Виктория Бекъм, която като истинска англичанка обича да добавя ултраконсервативни неща в минималистичния си гардероб от време на време. Бекъм беше видяна в Ню Йорк в тъмнозелен пуловер с ромбове, на който дори и английската кралица би завидяла. Съветваме ви и вие да дадете шанс на този тип пуловери и сме убедени, че ще изпъкнете със стил. Особено ако сте достатъчно дръзки да го съчетаете с интересни обувки и абстрактна пола, както е направила Виктория.

 

Купи пуловер Pinko

Купи жълт пуловер

Купи кафяв пуовер

Купи жилетка Guess

Купи жилетка Pinko

Купи пуловер Guess

Купи пуловер червено с розово

Купи пуловер Silvian Heach

Тагове
аутфит, Бекъм, Виктория Бекъм, есенна мода, зимна мода, каре, мода, пуловер, ромбове, стил, стила на Виктория Бекъм