Врати в Пловдив от Врати Златев

1
161
Добави коментар
petyrvitanov
petyrvitanov

Врати в Пловдив от Врати Златев

Врати Златев Пловдив разполага с различни видове врати и аксесоари за Вашият дом и/или офис. Всички продукти са с изключително високо качество, произведени от най-добрите производители на врати в Европа. Могат да покрият всички Ваши изисквания за здравина, стил и елегантност. За нас клиентът е на първо място и се стараем да удовлетворим всички негови желания и да бъдем полезни с нашият богат опит и професионализъм в тази сфера. Доверете ни се за да можете да получите спокойствието, уюта и сигурността, които търсите. Цените, които поддържаме се без аналог на пазара, посетете ни и се уверете сами!

Качествени интериорни врати:

Във Врати Златев Пловдив предлагаме и интериорни врати за Вас и Вашето жилище или офис. Предлагаме на Вашето внимание врати с изключително високо качество и надеждност – Граде. Ние залагаме на качеството, комбинирано с изключително изгодни цени. По този начин ще сте сигурни, че тези врати ще отговорят на всички Ваши критерии. А за да бъде изборът Ви още по-богат – предлагаме и огромна цветова палитра. Вратите от серия Гама са произведени в Чехия, като също се предлагат в различни цветове на отлични цени. Предлаганите от нас модели могат да бъдат с фрезовка на крилото или остъклени. Серия Граде са с доказано немско качество и здравина.

Входни врати, за да се чувствате защитени и сигурни:

Сигурни входни блиндирани и изцяло метални врати. Устойчиви във времето и изключително елегантни и модерни. Ще ги откриете при нас на конкурентни цени, а те са способни да впечатлят и най-взискателните ни клиенти. Ако сигурността ви е най-важният приоритет, предлагаме и модели с вградена алармена система, както и такива с повече заключващи системи. Блиндираните врати, които предлагаме са с ламинат – стилни и модерни. Металните врати от своя страна, не отстъпват нито по дизайн, нито по качество, като в същото време са и на достъпни цени.

Отличаваме се с качество на достъпни цени:

Ние от Врати Златев Пловдив, държим на нашият бранд и предлагаме само качествени и надеждни врати и аксесоари. Консултантите ни са изключителни професионалисти и са готови да Ви помогнат при избора на Вашата нова врата и/или аксесоар.

Нашите монтажници ще вземат необходитемите размери и ще Ви доставят и монтират вратите, които сте избрали, без никакво усилие от Ваша страна. Бързата доставка е гарантирана, поради факта, че поддържаме големи складови наличности на всякакви модели врати и аксесоари.

Методите на плащане също са изключително гъвкави, освен в брой, можете да направите заплащане по банков път или чрез дебитна/кредитна карта. Разполагаме и с актуални лизингови схеми, по които можете да поръчате Вашата нова врата на лизинг.

Врати Златев Пловдив е директен вносител на най-добрите брандове за врати в Европа, което гарантира, че ще пазарувате от нас без допълнително оскъпяване. От друга страна ще бъдете спокойни и за качеството на продуктите ни. Нашите клиенти винаги са на първо място и се стараем винаги да отговаряме на всичките им изисквания и желания подобаващо.