15 начина да печелите пари с Биткойн през 2019 година (част 3)

7
303
Добави коментар
trifonoff
trifonoff

Как можете да печелите от криптовалути – следете нашата специализирана страница с тествани методи и подробни указания: https://transact.cash/bg/profit-from-cryptocurrencies/

 

10. Търговия с Биткойн

Имате потенциала да спечелите много пари с търговия на криптовалути. За разлика от инвестирането в Биткойн, търговията означава, че просто купувате на ниска цена и след това продавате при повишаването й. Това изисква практика и познания на пазара и разбира се – малко късмет. Но имайки предвид, че пазарът за криптовалути е изключително променлив, този метод може да бъде или много рискован или много печеливш.

Ако следите пазара и го познавате достатъчно добре и нямате против да проверявате постоянно множество борси – има голям шанс да спечелите добри пари от търговия с Биткойн.

Бързата търговия също може да бъде много доходоносна, ако знаете как да търгувате правилно.

Въпреки че Биткойн става все по-малко променлив откъм стойност, нека не забравяме, че е имало моменти, в които цената му се променяше с повече от 3% на минута. Бързата търговия крие по-малко рискове, но и печалбите са много по-малки, освен ако не инвестирате огромни суми. Но ако сте готови да проучите щателно пазара и да се научите как да търгувате правилно – ще можете да изградите собствени пазарни стратегии и да печелите от търговията на Биткойн, дори и тя да е бърза.

Най-логичен е варианта да програмирате бот (автоматична търговия при предварително зададени критерии), който да търгува във вашите борси от ваше име и за ваша сметка.

Компании, които предлагат подобни ботове са: BitsGap (www.bitsgap.com) & CryptoHopper (www.cryptohopper.com)

 

11. Приемането на Биткойн като разплащателно средство

Преди всичко Биткойн е дигитална валута. Така че какво ви пречи да продавате стоки и услуги срещу нея? Това ви дава възможността да продавате каквото пожелаете и на когото пожелаете без нуждата от минаването през банки или други финансови институции. Ако вече имате бизнес с продажба на стоки и/или услуги – защо не добавите, че приемате и плащане в Биткойн.

Можете да продавате различни неща: ваучери, кодове за програми, карти за намалениеи т.н.

Подобна борса е: Paxful (www.paxful.com)

 

12. Заемане на Биткойн

Заради децентрализирания характер на криптовалутата можете да правите транзакции много по-бързо и лесно – без нуждата да се разрешават от властите. В такъв случай можете и лесно да заемате биткойни на потенциални заемополучатели като разбира се, добавяте и съответната лихва към това. Това е много удачен вариант особено ако сте инвестирали в Биткойн, защото реално през времето използвате криптовалутата вместо просто да я държите на едно място. Някои платформи за заемане на Биткойн като CoinLoan.io ви позволяват да го правите срещу лихва до 15%.

Как да печелите от лихви – срочно и безсрочно – повече: https://transact.cash/bg/lending-for-profit/

Повече: CoinLoan (www.coinloan.io)

 

13. Бинарна търговия с Биткойн

Бинарната (наричана още двоична) търговия съществува на финансовите пазари от много дълго време и не е учудващо, че вече се появи и при пазара на криптовалути. Както подсказва името бинарна (т.е. двоична) – имате две опции (за повишаване или понижаване на цената) като при покупка избирате една от тях и при изтичането на определения срок или печелите или губите. По своята същност тази търговия не е много далеч от хазарта и дори руската рулетка.

Всичко, което трябва да направите е да инвестирате в една от двете опции. Да кажем, че имате следните две опции – цената на Биткойн в момента (10:00 часа) е 9,000 долара и вие можете да инвестирате в това цената да бъде над 9,000 долара до 18:00 часа или да бъде под 9,000 долара до 18:00 часа. Ако в 17:00 часа цената на криптовалутата е над 9,000 долара и вие сте избрали тази опция – печелите сума, която е процент от цялостната инвестиция, а ако е под 9,000 долара – губите инвестицията си. Разбира се, можете да изберете и опцията цената да падне. Така ако до края на срока цената на Биткойн падне от първоначалната – печелите отново процент от инвестираното.

Не забравяйте, че тук нещата са повече хазартни, отколкото до познаване на пазара. Въпреки това ако ви се струва интересно можете да опитате и ако имате малко късмет – да направите добра печалба.

Най-утвърдената платформа за залози с криптовалути е: 1xBet.com (www.1xbet.com). Там имате опция за финансови залози – които са бинарни опции.

 

14. Печелете Биткойн с афилиейт маркетинг

Афилиейт маркетингът работи така – вие генерирате продажби на продукт или услуга и компанията ви плаща определена комисионна за това, че сте й привлекли клиенти.

Обикновено с три прости стъпки можете да си направите афилиейт профил за пасивни доходи:

Регистрирайте се в афилиейт програма като партньор.

Когато ви приемат за партньор ще получите уникален линк, който препраща клиенти към продаваните от компанията продукти или услуги и така тя знае, че клиентите идват от вас.

Вие просто споделяте афилиейт линка си във вашия уебсайт, профили в социални мрежи, с приятели или както намерите за добре. Когато даден клиент купи даден продукт или услуга от линка ви – вие взимате малък процент от продажбата.

Най-лесно е като предлагате някаква безплатна услуга – например браузър за копаене на критовалути през лаптопи и мобилни телефони: CryptoLab (www.crytolab.com)

 

15. Станете мастърнод – стейкинг на криптовалути

Биткойн обикновено се използва като чадърен термин за всички криптовалути и въпреки че експертите казват, че печалбата от това някой да бъде Биткойн мастърнод не е толкова голяма, можете да станете мастърнод за други криптовалути и да бъдете възнаграждавани за допринасянето си към блокчейна.

Мастърнодът е специален нод, който следи блокчейна в реално време. Подобно на нодовете на Биткойн, те винаги работят.

В допълнение към правенето, проверяването и обявяването на валидните транзакции към другите нодове, мастърнодовете също така правят и други неща в блокчейна, включително осигуряване безпроблемното функциониране на протоколните операции, управление на гласуванията и др. Заради отдадеността при работа, мастърнодовете обикновено биват добре възнаградени. Възнаграждението обикновено зависи от вида на криптовалутата, но Даш, Блокнет, Стейкнет, Зикойн и PIVX са петте големи криптовалути с най-голямо възнаграждение.

Научете повече как да печелите от стейкване (мастърнод) научете тук: https://transact.cash/bg/kak-da-pechelim-s-staking-masternodes/

 

Допълнителни съвети

Нека ви дадем и няколко допълнителни кратки съвета за това как да печелите повече чрез Биткойн.

Подобни на реалните пари, дръжте своите биткойни на безопасно и защитено място. Добре е да включите двуфакторно удостоверяване към профила си в Гугъл, да имате бекът на устройствата си и да поддържате антивирусната си програма обновена до последната версия. Ще се учудите колко дигитални заплахи има за вашата криптовалута.

Повече за това как да си активирате Google Authenticator тук: https://transact.cash/bg/video/Видео-Как-да-инсталираме-и-да-настроим-Google-Authenticator/

Индустрията е податлива на промени. Това може да бъде във ваша полза и да останете на върха, но може и да бъде риск, от който да се сринете в даден момент.

Имайте предвид, че няма безплатен обяд – съответно и Биткойн и за това не бъдете особено наивни. Въпреки че има няколко начина да печелите безплатни биткойни, които сме описали по-горе.

 

Този материал е свързан с информация относно следните криптовалути: