Нова година 2020 в Малта с директен полет от Варна

21
360
Добави коментар
DSTours
DSTours

Почивка на остров Малта за Нова година 2020 със самолет от Варна

 

Отстъпки за ранни записвания до 15.11.2019.!

 

5 дни и 4 нощувки в Малта;

Чартърен полет от Варна;

 

 

 

Нова Година в Малта:

 

 

1 Ден: 29.12.2019 г. Директен полет Варна – Малта. Трансфер до избрания хотел и настаняване (след 14 часа) на съответната база. Среща с представител на туроператора и информация за Вашата почивка в Малта. Възможност за допълнителна полудневна екскурзия до Мдина (срещу доп. заплащане) – разглеждане на старата столица на Малта, известна като „Тихия град“: катедралата, разходка по малките тесни улични до скалите Дингли и ботаническите градини на Сан Антон ( тук и в двореца на Сан Антон са снимани някои от сцените на първи сезон на „Игра на Тронове“). Нощувка.

 

2 Ден: 30.12.2019 г. Закуска и свободно време или по желание допълнителна екскурзия до Валета: посещение на горните градини Баракка с невероятната гледка към пристанището и 3-те града Коспикуа, Сенглеа и Виториоса. Разглеждане на катедралата „Св. Йоан“ (XVI век), изградена от рицарския орден в бароков стил, където ще видите „Обезглавяването на Йоан Кръстител“ (Караваджо). Връщане в хотела. Нощувка.

 

3 Ден: 31.12.2019 г. Закуска и свободно време или по желание допълнителна екскурзия до трите града Коспикуа, Сенглеа и Виториоса, разположени на три съседни полуострова, отделени от красиви заливи. Прибиране в хотела и вечерта посрещане на Нова година 2020 – празнична вечеря (заплаща се допълнително). Нощувка.

 

4 Ден: 01.01.2020 г. Закуска и свободен ден за почивка в Малта. Нощувка.

 

5 Ден: 02.01.2020 г. Закуска, освобождаване на стаите по обяд, трансфер до летището и чартърен полет Малта – Варна.

 

 

 

 

 Цената от 477 евро е на човек, настанен в двойна стая в хотел „Dolmen Resort“ 4* със включена закуска за РАННИ записвания. Информация за други хотели по програмата Почивка в Малта за Нова година, свободни места, допълнителни екскурзии и празнична вечеря, може да получите в офисите на Ди Ес Турс или на нашите телефони. 

 

Хотелът се намира в град Буджиба на брега на морето, по крайбрежието на Кавра. Разполага с 4 открити и 1 закрит басейн, сауна, СПА център, фитнес, солариум, казино, 4 ресторанта, лоби бар и още няколко тематични барове. Хотелът е изцяло реноворан през 2009 г. 

 

 

 

 

В пакетната цена влизат:

– Двупосочен самолетен билет Варна – Малта – Варна;

– 4 нощувки на съответната база в избрания от Вас хотел;

– Представител на туроператора;

– Трансфери летище – хотел – летище;

– Медицинска застраховка;

 

 

В цената НЕ влизат:

– Празнична вечеря на Нова година;

– Допълнителни екскурзии с местен лицензиран екскурзовод на английски / руски език (по желание);

– Туристическа градска такса;

– Доплащане за медицинска застраховка за лица над 65 г.

 

Екскурзии в Малта:

 

Полудневна екксурзия Мдина: 30 евро / възрастен;

Целодневна екскурзия Валета: 61 евро / възрастен;

Полудневна екскурзия Трите града: 40 евро / възрастен;

 

 

 

 

Остров Малта е сред предпочитаните дестинации в Европа. Местоположението й в Средиземно море и благоприятният климат я превръщат в любимо място за почивка. Тази очарователна малка държава е разположена на 3 обитаеми острова- Малта, Гозо и Комино и 3 необитаеми (Коминото, Св. Павел и Филфла). Не пропускайте да ги посетите и да разгледате многобройните забележителности, наслаждавайки се на природните гледки в района. Организираните екскурзии по програмата са чудесна възможност за това. 

 

Мнение на турагента:

 

Почивката в Малта със самолет от Варна е много удобен и достъпен начин да посетите и разгледате тази част на Средиземноморието. Съотношението цена – качество на програмата е много добро и е още една предпоставка да посрещнете Нова година незабравимо!

 

 

Полезни връзки:

Нова година | Екскурзии | Почивки от Варна | Чартъри Германия | Екзотични дестинации