Наемане на хора за реклама

1
184
Добави коментар
kstanishev
kstanishev

За да бъде Вашето рекламно послание още по-атрактивно, провокативно и въздействащо, можете да се възползвате от така наречената “жива реклама”. Това е услуга, която подготвяме специално за Вашите нужди. В нея могат да вземат участие хора с артистични таланти. Те могат да са професионалисти или любители, с високи комуникативни способности и те ще бъдат Вашите рекламоносители на определено място и време. Режисурата на рекламния хепънинг, който те изнасят се съобразява с вашите изисквания и рекламни послания и законовите рамки за провеждане на рекламни събития на обществени места.

Живата реклама може да има много проекции и приложения: Раздаване на брошури на определени места и период от време, с или без специално облекло. Специалното облекло привлича повече вниманието на публиката и я подтиква да се отнесе с по-голямо любопитство и внимание към рекламните материали, които се подават. Ефекта може да бъде увеличен, ако подаването на брошурата е съпроводено с подходящо, кратко и атрактивно словесно послание.Носене на специално облекло от РЕКЛАМОНОСИТЕЛЯ на определени за целта места. Ако хората наоколо са Ваша целева група, то съответното лице от нашия каталог е подходящо за Ваш РЕКЛАМОНОСИТЕЛ. Видът на специалното облекло е дреха, която обикновенно се носи от РЕКЛАМОДАТЕЛЯ, но се отличава с това, че върху нея е отпечатана ваша реклама. Тя ще бъде видима за всички.Модели за Вашият онлайн магазин/услуга. Вместо да търсите продуктови снимки в интернет, или да губите време и срества за дизайнер, който да представи продуктите, които предлагате в най-добра светлина, можете да се възползвате от така нареченото рекламно лице. Това ще бъде човек или хора, които по подходящ начин ще представят Вашите продукти или ще присъстват на Вашите реклами, за да им придадете по-привлекателен вид. Можете да видите някои от нашите предложения за рекламни лица и модели:

 

 

Времетраене на вашата жива реклама.

Времето за наемане на лица зависи от видът на живата реклама, броят участници и повтаряемостта й. Няма никакви ограничения за минимални или максимални срокове. Нужна е предварителна уговорка с рекламните лица/промоутърите. Цената, която ще получите при запитване е въз основа на определено местоположение. Ако е нужно промоутърите да бъдат транспортирани, разходите се заплащат допълнително. При нужда, може да бъде организиран и фотограф или видео заснемане на събитието. Удължаване на ангажимента след предварително уговореното време е възможно само след предварителна уговорка. Специфични костюми и униформи са задължение на РЕКЛАМОДАТЕЛЯ или са повод на допълнително заплащане.

Ако желаете да наемете част от нашите рекламни лица за Вашата кампания/промоция, молим да се свържете с нас чрез формата ни за контакти. Молим да имате предвид, че ангажиментите са строго професионални.