Провериха с ултразвук: Щитовидната ми жлеза е вече нормална, отне ми 2 месеца! (как не сме знаели за този лек)

4
158
Добави коментар
slavchev
slavchev

Проблемите с щитовидната жлеза са кошмар за все повече жени. В наши дни, в следствие на стреса, мръсния въздух, некачествената храна и още, и още…, възрастовата граница на заболяванията на жлезата става все по-ниска.

От Вести 365 знаем, че проблемите с щитовидната жлеза влияят буквално на целия организъм и всичките ни органи. Те засягат храносмилането, обмяната на веществата, апетита, кожата, косата, ноктите, кръвообращението и редица други.

Оказа се обаче, че има рецепта, която много от нас не са знаели досега (признаваме си, че и ние я чуваме за първи път). С нейна помощ обаче щитовидната жлеза възстановява нормалните си функции след само два месеца.

Изпробвали този лек, дами като Павлина Нейчева и Яница Николова от Варна казват, че като че ли живеят нов живот.

За по-сигурно не се доверили само на личните си усещания, а отишли и на ултразвук. Който отчел напълно нормална и правилно функционираща щитовидна жлеза. Не знаем дали е чудо, или огромната сила на природата, която кой знае защо още подценяваме, но ето я рецептата, ако искате да я опитате и вие.

За целта са нужни съвсем малко неща като мед, елда и орехови ядки. И трите съставки трябва да се смесят задължително в много чист емайлов съд като първо смиламе една чаша елда до съвсем хомогенно състояние.

Важно е да се знае, че не бива да се използва брашно от елда, защото липсата на черупките на елдата в него губи от лечебната си сила. Ореховите ядки също се натрошават хубаво, почти до прах. След което се смесват с елдата и се заливат с мед. Количеството на трите продукта трябва да бъде едно и също.

Щом е вече готова, сместа се прехвърля в стъклен буркан и се затваря хубаво. От нея приемаме три пъти на ден преди хранене по една лъжица и това продължава цял един месец.

Другото важно условие е, че от същата смес веднъж седмично се храним цял ден.

Ядем 24 часа само това и не приемаме нищо друго, освен вода. Това нещо го правим два месеца – месец лъжичка всеки ден и два месеца по един ден в седмицата само на сместа. Щитовидната жлеза ще ви бъде благодарна.

Източник: Горещо.нет

Оцени публикацията

Общо гласували