Усвояване на тераси

1
201
Добави коментар
rado1
rado1

 

Усвояване на балкон

Всяко семейство се стреми да увеличи полезната площ на дома си като усвои балкона.Трябва внимателно да претегляте плюсовете и минусите на тази стъпка.Решението ще бъде оправдано, ако жилището ви е малко и вие търсите повече пространство с което да създадете уют във вашето жилище. И балконът влезе в общите части на апартамента и така си осигурим повече пространство.За да се направи балконът като неразделна част от апартамент или къща. Следователно, ще ви трябва да потърсите услугите на фирмите, занимаващи се с усвояване на тераси.Такава работа изисква специални инструменти и материали, както и изчисления за натоварване,топлоизолация,и др. Така че е по-добре да ги възложите на строителна фирма или екип от професионалисти. При проектирането на ремонта на терасата първо трябва да изберем качественна дограма вариантите са:

Дограма

Дървени прозорци: Дървени прозорци имат няколко предимства. Те са изработени от екологично чист материал и привлекателни по външен вид. Pvc дограма: Най масово предпочитана поради по ниската и цена от дървената. Алуминиева дограма: се препоръчва за вътрешни помещения.

Видове 

Плъзгаща структура Плъзгаща структура тип Volkswagen или стандартно овтаряне Двуслоен или трипластов стъклопакет се характеризират с ниска топлопроводимост,и ви позволява да запазите топлината в помещението.

Топлоизолация:

Всички топлоизолационни материали, използвани за изолиране на тераса (балкон), могат да бъдат разделени на минерални и от органични материали. Първата операция е да се защити балкона от атмосферните влияния и да се изолира от вън.Желателно това да бъде с XPS и дебелина не по малка от 8см.

Материали

За ремонта на вътрешността на балкона тавани, стени и пода е възможно да се използват материали:

Газобетон: Иззиждане с газобетон това е следващата стъпка от ремонта на терасата: Изравняване на пода с замазка и подготовка за лепенето на керамични плочки. изравняване и шпакловка на стените материали: Гипсокартон или гипс и финна шпакловка След напълно изсъхване на стените се боядисва и полага плочките с цокъла на терасата. Ако се нуждаете от тази услуга ние сме на среща да осъществим вашите мечти ниски цени кратки срокове гарантирано качество пусни запитване или поискай цена предлагаме качествена пвц и дървена дограма на разумни цени.

Цените за усвояване на тераси   вижте тук: Цени