Bulged Upcycling през декември

2
127
Добави коментар
maznio007
maznio007

Създайте си Коледна украса и прекарайте месец декември в творчество и коледно настроение със семейството си. Подарък от Булгед.

 

Тази година Коледната кампания с Булгед ще е различна. Не очаквайте да се говори за традиционните специални оферти, промоции или отстъпки за количества. Сега предложението е да прекарате в декември безценни моменти със семейството си.

 

Мотото на Bulged Upcycling е: използвайте остатъка от хартията в нова и оригинална форма

От началото на декември можете да си вземете комплект материали от хартия, с които сами да изработите Коледната си украса. За да имате време през декемврийските вечери да поседите вкъщи, да направите картички и Коледни играчки с ръцете си, за да зарадвате децата си и заедно да сътворите Коледния дух у дома.

 

 

В комплектите са събрани материали, останали от производството на различни продукти в Булгед.

 

С хартията ще откриете и идеи за картички, играчки и гирлянди, но не си представяйте точни инструкции за сглобяване – всичко е оставено на вашата фантазия. Всеки пакет е с различни материали.

 

Материалите са напълно безплатни и можете да вземете за дома си, за училищната украса на децата ви или за декорация в детска градина. Чудесни са за занимания на децата, които могат и съвсем сами да изработят украсата си заедно.

 

 

Материалите са до изчерпване на количествата и според текущите наличности. Идеите – от Булгед за вас. Единственото, което трябва да направите е да отидете до офиса на Булгед на адрес:

Централен офис 1505, ул. Васил Друмев № 36 Тел.: 02/ 8061 100

 

 

  отпечатай