Кога да си изберем къща на един етаж

2
151
Добави коментар
m_staneva
m_staneva

   Все по-често напоследък се предпочита строителството на едноетажна еднофамилна къща, вместо стандартните два етажа. Защо това е така?

       Останаха си назад във времето къщите на два етажа, а днес се предпочитат опростени, изчистени форми с модерно излъчване сгради на един етаж. Едно от най-важните предимства е нейната практичност, по високата и  енергийна ефективност и създаването на усещане за простор, което се постига с едно цялостно пространство,  обособено на отделни кътове. като например всекидневна, хол и кухня.

      Един нов стил наложен днес, който залага на раздвиженост , светлина и простор. Един уют, в който баланса е много важен в тази нова класика на дома.  Единственото условие е да имате достатъчно голяма площ върху която да разположите вашата къща на един единствен етаж.

     Всичко от самия проект до неговата реализация може да се обърнете за изпълнение към нашия професионален екип, който работи за Вас и вашия комфорт.

        Повече за строителните услуги и книжа може да намерите на сайта и блога на строителна фирма МД-90 за Варна и област или на тел. за контакти с нас.

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…