10 модни съвета от Кристен Бел

2
156
Добави коментар
svetla58
svetla58

Ако загледаме по-внимателно модните решения на Кристен Бел, ще забележим , че тя носи някои ключови модни артикула вече повече от десетилетие. Независимо дали става дума за костюм, конкретен цвят или сладък чифт обеци, звездата и нейната стилистка Никол Чавес откриха какво изглежда добре и се придържат към него.

Ето 10 модни трика от актрисата от Frozen 2:

1.Пайетите винаги са добра идея

На червения килим или съчетани с поло – Бел доказва, че пайети могат да се носят както денем, така и нощем. Плюс това добавянето на блясък към вашия тоалет винаги е интересно и забавно.

2.Шапките са и сладки, освен практични

Разбира се, те неща поддържат главата ви топла през зимните месеци, но една цветна шапка разчупва неутралните връхни дрехи и завършват визията ви.

3.Черните гащеризони са също толкова практични, колкото малката черна рокля

Без риза и носени с токчета? Елегантно и запомнящо се. С риза и съчетани с ботуши? Удобно, лесно, но в същото време изискано.

4.Графичните тениски и дънки са вечна комбинация

Забравете всяко правило, което твърди, че има възрастова граница за графичните тениски. Бел има не една в гардероба си и често ги носи с дънки .

5.Изберете си един любим цвят

Въпреки че Бел озвучава Ана от Frozen, то тя има нещо общо с Елза и това е любимият им цвят – светло синьо.

6.Коженото яке наистина е задължително

Бел носи кожено яке редовно, независимо дали е съчетано с чифт дънки или с нещо леко по-официално.

7.Залагайте на костюмите

Когато Бел носи костюм, тя знае как да не го прави да изглежда прекалено официално. По-скоро тя ще пропусне да сложи топ, ще добави някое привличащо вниманието колие или ще се придържа към някоя хубава риза.

8.Инвестирайте в халки

Въпреки че размерите на тези обеци могат да се променят с годините, няма как да отречете, че тези обици винаги са добър избор, независимо дали е за червения килим или за почивния ви ден.

9.Заменете дънките си с бели панталони

Никой не знае точно колко чифта широки бели панталони има Кристен, но със сигурност не са малко.

10.Намерете вашата форма рокля

Едни от най-добрите визии с рокли на Бел включват един детайл: те са без презрамки! Придържайте се към това, което харесвате и никога няма да сбъркате. Ето тук можете да разберете кой модел рокля е най-подходящ за вас, спрямо фигурата ви.