Тази напитка на д-р Огнян Пелов засилва метаболизма така, че започвате да губите тегло още след първата чаша!

1
103
Добави коментар
purple-rain
purple-rain

Д-р Огнян Пелов е един от най-добрите ни специалисти в областта на свалянето на килограми !

От години се знае, че основният начин, по който се дебелее, е чрез слаб метаболизъм , който пречи на човешкото тяло да преработва храната навреме. Точно този проблем се решава с напитката на д-р Огнян Пелов.

Тя се състои от малко съставки, но всяка една от тях е с доста добро влияние върху тялото.

В комбинация всичко става една чудна смес за отслабване.

 

Д-р Огнян Пелов знае как да задвижи човешкия метаболизъм

 

Съставки:

800 мл. вода, 3 дафинови листа, 1 пръчка канела, 1 суп. лъж. зелен чай.

 

Приготвяне:

Водата се оставя на котлон да заври. След като това се случи, се маха от там и в нея се сипват останалите съставки. Всичко това става в тенджера, която накрая се захлупва за 15 мин. След този период течността се прецежда и се прелива в бутилка.

 

Прилагане:

Д-р Огнян Пелов съветва да се пие от тази течност по 3 ч. чашки дневно. Първата е необходимо да бъде суптрин, преди да се закусва. Втората – преди обяд. И третата – преди лягане. Това е нужно да продължи поне една седмица, максимум две.

Резултатът започва още след първата изпита чаша. Тогава човек явно не може да забележи дали е станал по-слаб, но теглото му със сигурност е намаляло. С всяка следваща чаша то намалява все повече и повече.

Въпросният чай е не просто полезен в битката с килограмите , но и укрепва изцяло организма. Основното оръжие на напитката е в това, че засилва максимално метаболизма и по този начин прави храносмилането по-добро, а с това помага цялостно на здравето.

„Първият път, в който опитах от чая, останах поразен и шокиран. Сякаш усетих как всичко в мен започва да работи на много по-високи обороти. Все още го пия редовно, когато желая да смъкна някое друго килце.“ – споделя пациент на д-р Огнян Пелов.

Забележка: Да не се пие от кърмещи и бременни жени! Хората с ниско кръвно налягане да се допитат до своя лекуващ лекар, преди да пристъпят към консумирането на напитката!