Страхотна диета с разделно хранене. Топите мазнините за нула време и не гладувате

1
294
Добави коментар
purple-rain
purple-rain

Трайна загуба на тегло с разделно хранене

Колкото и да се опитвате да убедите себе си, че хапчетата са чуден вариант за бързо отслабване, в един момент цялата истина излиза наяве.

 

Диета с разделно хранене

Една част от тях действат добре върху вида на тялото, но не и след като говорим за трайно решение. Този временен вариант никак не е щадящ.

Без капка колебание ще ви признаем, че най-разумният вариант за отслабване е пряко обвързан с прием на здравословна храна.

Нейното групиране е от огромно значение за резултатите в бъдеще.

Предлагаме ви да се насочите към диета за 7 дни, която обещава сваляне на 5 и дори 7 кг за този отрицателен период от време.

Най-много килограми ще смъкнат дебеланките, а по-малко тези от вас, които има нормално телосложение.

 

Ден първи – само зеленчуци

Приемат се само зеленчуци в суров вид. Те ще заредят тялото ви с нужната за него енергия. Наблягайте основно на спанак, маруля и лапад.

Хапвайте ги под формата на салати с малко дресинг към тях. В никакъв случай не бива да ги обработвате термично!

 

Ден втори – на плодове

Този ден е определен единствено за хапване на плодове. Забранени са само гроздето и бананите, тъй като са по-калорични от останалите.

Яжте по-често грейпфрути, портокали и фурми. В неограничени количества може да посягате към сушени плодове, но към тях не се добавят нито захар, нито мед.

 

Ден трети – мляко

Заложете на каквото мляко прецените – кисело, прясно, нискомаслено, обезмаслено или каквото пожелаете. Няма никакви специални ограничения. Важното е да се яде само мляко през този ден.

 

Четвърти ден на плодове и зеленчуци

Те се консумират единствено в суров вид. Хапвайте ги смело.

 

Ден пети – месо

Най-вероятно сте прегладнели през изминалите четири дни и ви се хапва нещо малко по-различно. Затова сега заложете на червено месо – телешко, свинско или агнешко.

При нормални количества червеното месо засища организма с цинк и подсилва имунитета. Не бива да ядете повече от 600 гр в рамките на този ден. Разпределете го на няколко части.

 

Ден шести – месо, но бяло

Отново ще може да хапвате месо, но този път само бяло. Този ден ви е изцяло протеинов. Може да опитате с пилешко или пуешко филе, но не повече от 700 гр за деня.

Важно условие: През ден 5-ти и ден шести се яде само и единствено месо, без никакви плодове и зеленчуци!

 

Ден седми – всичко, но в граници

Всичко е позволено, но в разумни граници. Избягат се тестените и пържени храни. Забележка: Лимоните и сокът от тях са забранени по време на диета с разделно хранене.

Всеки ден закуската ви е необходимо да е една и съща – ½ помело. То се комбинира с филия пълнозърнест хляб и с чаша зелен чай (без овкусяване). Действайте!