Тънки бедра само за 7 дни (Видео)

1
108
Добави коментар
purple-rain
purple-rain

Все още ви притеснява, че не можете да облечете любимите си дънки, а се упражнявате всеки ден. Вярно е, че много упражнения не включват движение за някои региони, на които лесно се задържат мастни натрупвания . Затова, за 7 дни и до 20 минути за тази кардио програма , която е специално измислена за намаляване на обиколката на бедрата , ще постигнете това, което сте искали.

1. Карайте колело във въздуха – Легнете по гръб и повдигнете краката и „карайте велосипед“.

 Това е идеалното упражнение за мускулите на бедрата и задните части, които можете да правите сокато гледате любимия си сериал по телевизията, а резултатите ще забележите за кратко време.

2. Не забравяйте клекове – Поставете колената в полуклек, с ръце на бедрата или талията и леко спускайте надолу, докато не усетите стягане и болки в мускулите. Изправете се и повторете упражнението осем пъти. Когато придобиете кондиция, ще можете да правите и в повече серии.

3.

Най упражнение – Легнете по гръб, сгънете краката, а ръцете изпънете ги покрай тялото и гледайте в тавана. Сложете кърпа между коленете, за да може вътрешната страна на бедрата активно да участва. Повторете това упражнение повече от 15 пъти в една серия и не забравяйте правилното дишане.

Video Playback Not Supported