Защо хората с нулева кръвна група са специални

1
115
Добави коментар
purple-rain
purple-rain

Ако имате  нулева кръвна група

, вашето генетично наследство ви предлага възможност да бъдете здрави, продуктивни, да имате дълъг живот и да бъдете оптимисти.

 

Нулева кръвна група е първоначалния вид на нашите предци, които са лукави, агресивни хищници. Личностите с тази кръвна група играят важна роля във всяко общество, дори и до ден днешен.

Ръководство, активност, енергичност и способност за концентрация са най-добрите характеристики на хората с нулева кръвна група .

Такива личности могат да бъдат силни и продуктивни. Въпреки това, когато са под стрес могат да бъдат ядосани, хиперактивни и импулсивни.

 

Лошото хранене, липсата на физически упражнения, нездравословни навици или повишеното ниво на стрес коства по-чуствивтелни на неблагоприятни метаболитни ефекти, включително и устойчивост на инсулин, намаляване на активността на щитовидната жлеза и напълняване.

Ако попадате в тази кръвна група, вашето генетично наследство ви предлага възможност да бъдете силни, да имате дълъг живот и да бъдете оптимист.

 

Какво прави нулева кръвна група уникална ?

Хората с нулева кръвна група имат предразположение към някои болести, като язви и дисфункция на щитовидната жлеза. Те често имат ниско ниво на хормона на щитовидната жлеза и недостиг на йод, химичен елемент, чиято единствена цел е да регулира хормона на щитовидната жлеза . Това води до много странични ефекти, като затлъстяване, задържане на течности и тумори.

 

Също така, имат по-високо ниво на стомашна киселина по отношение на хората от останалите кръвни групи, което води до дразнене на стомаха и поява на стомашни язви.

 

В Япония тази кръвна група вече се свързва с тип личности. Там дори и на интервю за работа може да ви бъде зададен въпрос за кръвната група. Хората с нулева кръвна група често се описват като отговорни, посветени, организирани, съсредоточени, съвестен и практични.

 

Смята се, че имат по-добра ориентация и логика. Смята се също, че техните предци са били ловци, които трябвало да наблюдават и точно да оценят обстановката, за да могат да оцелеят.  Податливи на стрес. Поради прекомерната агресивност и хиперактивност може да се стигне до необуздан гняв. Хората с нулева кръвна група са подложени на деструктивно поведение.

Прекалено уморени, депресирани или досадни.Тогава могат да се оставят на хазарта или пък да се занимават с повече дейности, които издигат адреналина, което означава риск и импулсивност.

 

Избягвайте кофеина и алкохола. Кофеинът може да бъде особено опасен поради повишаване на адреналина и нивото на норадреналин, които вече са високи в организма при хората с нулева кръвна група .

Упражненията са отлично решение, защото имат отпускащо действие за цялото тяло. Повече от всяка друга кръвна група, нулева кръвна група има нужда да бъде физически активна, поради поддържане на здравето и емоционалната стабилност. Редовната физическа активност е необходима три до четири пъти през седмицата.

 

За най-добри резултати аеробните упражнения трябва да се правят тридесет и четиридесет и пет минути най-малко четири пъти седмично. Помислете и си задайте цели. Така ще можете да контролирате своите импулсивни реакции. Постепенно въведете промени в начина си на живот.

 

Приемайте всякакви ястия, дори и закуски. Дъвчете бавно и бъдете спокойни.

Избягвайте големите решения или да харчите пари, когато сте на стрес. Ако имате излишни килограми, трябва да спортувате. Упражненията от тридесет до четиридесет и пет минути и аеробните упражнения се препоръчват три до четири пъти седмично.