Бъдещето на трудовия пазар и Jobs Help BG

1
118
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Със думи семпли, това е иновативна платформа за обяви за работа. Целта е да се създаде по-бърз достъп и улесненост за работодатели и кандидати за работа. В нея се компилира само нужното и е премахнато излишното, което съществува при другите платформи. Стремим се да създадем една среда, в която може да се борави за кратко време. Регистрацията отнема няколко секунди, добавянето на обява и кандидатстването по обява също. По този начин, може да се направи по-бърз подбор на кадри, по-бърза комуникация и други. Освен всичко ще бъдем и иноватори с приближаващите иновации, които мислим да вградим  в платформата, като ние ще бъдем единствените в България с такива възможности.

Причина за създаването на Jobs Help BG

И ние като всеки друг бизнес в България, преди да стигнем до тук сме ползвали познатите ни jobs.bg и zaplata.bg платформи, за набиране на персонал. Но срещахме много проблеми, трудна комуникация, неразбирателства и уникално, нереално високи цени за предлаганите услуги от двете платформи. Имаме и конкретен случай, който не бихме желали да направим публичен, който беше капак на всичките перипетии, особено в jobs. Така стигнахме до решението да създадем нещо по-добро и по-качествено, което да обслужва изцяло нуждите на двете страни – работодател и кандидат.

Кое е различното в Jobs Help BG от другите ?

Различните неща, са лесния и достъпен интерфейс, създаден изцяло по насоки от допитване на потребители използвали стандартните платформи за работа. Именно така се стигна до текущата визия и функционалност. Предлагаме функции, които ги няма във останалите платформи, а цените ни са възможно най-ниските за такъв уебсайт за опциите, които предлагаме на работодателите. Иновацията, която мислим да вмъкнем съвсем скоро ще бъде и единствена в България, ще улесни с около 50 процента подбора на персонал с иновативен метод за извършване на интервюта с кандидатите. Добавките, които предлагаме към обявите, ще можете да презентирате позицията си пред много повече потенциални кандидати, както в сайта, така и в Гугъл резултати от търсене.

Предложения и съвети към млади търсещи новата си работа.

Знаем, колко е трудно намирането на работа в България, но ви насърчаваме, да не бягате, а да се подготвите, да бъдете по-добри, да изисквате и от себе си и ако вече работите от вашите работодатели. Вярвайте в самите Вас, работете качествено, за да бъдете Вие доволни от себе си и Вашите работодатели, отнасяйте се сериозно, както към вашия живот, така и с тоз на останалите, така и с вашата работа. Все пак тя ви носи дивиденти и опцията да притежавате удобства и храна.

Преди да кандидатствате по различни обяви, потърсете информация във сайта например в rabotodatel.com или подобни за отзиви от бивши или настоящи отзиви, ако имате познати питайте и тях.

Регистрирайте се в Jobs Help BG и публикувайте обяви за работа. Ако търсите работа, регистрирайте се бързо и лесно, качете вашата автобиография и кандидатствайте по избраната от вас позиция.

79
/ 100

SEO Score

Posted on 10 декември, 2019Author Da WebCategories Бизнес, показваTags jobs bg, obs.bg, zaplata, zaplata.bg, кадри, обяви за работа, подбор на персонала, предлагам работа, работа, работни позиции, сайт за обяви за работа, сайт за работа, трудов пазар, търсене на работа

Навигация