Тинктура за възстановяване на зрението-Помага за лечението на очни заболявания като глаукома, катаракта, късогледство

1
203
Добави коментар
purple-rain
purple-rain

Тинктура за възстановяване на зрението-Помага за лечението на очни заболявания като глаукома, катаракта, сълзене, късогледство, далекогледство

Рецептата е проста и многостранна, изпробвана върху себе си, когато зрението ми започна да намалява, започнах да минавам на медицински преглед всяка година. Тя помогна на 75-годишната ми майка.

Предлагам много добра рецепта за очни заболявания.

Тя помага при лечението на очни заболявания като глаукома, катаракта, сълзене, късогледство, далекогледство и др.

Преди две години – за съжаление, твърде късно, забелязах, че дясното й око е напълно покрито с бял филм, а с лявото също почти не вижда. Лекарите казаха катаракта. Самата ми майка никога не се оплакваше от нищо и забелязах, че нещо не е наред, само когато видях, че милата ми, която винаги, когато си тръгвах, излизаше на балкона на 5-ия етаж и дълго махаше след мен, спря да ми маха. Когато погледнах очите й поредния път като я посетих, бързо се обадих на брат ми и майка ми беше заведена на консултация.

Лекарят каза, че катарактата или глаукомата в лявото око, а дясното е е много зле почти сляпо. Предписаха капки и за  двете очи, казаха да се капят, за да не боли дясното, а лявото изобщо да не ослепее. Но сама ли ще капе тези капки? Започнах да ѝ ги слагам, но те не помогнаха.

Аз самата четох много статии за здравето на очите, събирах всякакви народни рецепти. Веднага й направих тинктура от корен от каламус и невен (продава се в аптеката). И тя започна да пие. За една година изпи около 3 бутилки по 0,5 л. Резултатът беше отличен: Бялото на дясното око напълно изчезна, но тъй като това око беше почти мъртво, тя със сигурност продължаваше да не вижда, но с  лявото виждаше по-добре. Всеки път проверявах като ѝ махам с ръка за довиждане.

За моя голяма изненада, след поредния път и тя ми махна. Каква благословия беше, че тя започна да вижда поне с едното око. Махвам с ръка и тя маха след мен! Първо аз от по-близо, а след това отивам по-далеч, тя не виждаше от много далеч, но в края на краищата имаше доста добър резултат и все се смееше-”Виждам, как да не виждам!”

А аз от своя страна съм благодарна на човека, който беше написал тази рецепта!

Ето и самата рецепта.  

Необходимо е да вземете шепа каламус (блатен аир) и шепа невен и да ги залеете с 0,5 литра водка, да настоявате 12 дни на тъмно място, разклащате от време на време, можете и да не филтрирате. Пийте по 1 ч.л. 3 пъти на ден 20-30 минути преди хранене. За курса на лечение през годината трябва да изпиете 4 бутилки. Можете да настоявате всичко наведнъж: колкото по-дълго стои, толкова по-силна е тинктурата – толкова по-добре. И не филтрирайте. 1 бутилка е достатъчна за 2 месеца. Паузата между курсовете на лечение е 1 месец. Можете да настоявате в литров буркан и след това да изсипете.

Мама излива малко тинктура в капачката от бутилката и така пие, защото нали не вижда добре и ако излее в чаена лъжичка, тя ще разлее всичко. Но тя не беше почивала между курсове повече от 1 месец: веднага щом новата тинктура беше готова, ѝ я носех.

Тя също имаше вече топли длани, иначе те бяха ледени, а и ушите й започнаха да чуват по-добре. Тази тинктура почиства кръвоносните съдове. И най-важното – окото се е възстановило, вижда напълно и добре. Тази рецепта не е скъпа и достъпна за всички, просто не бъдете мързеливи. Бъдете здрави