Отслабване в долната част на корема без диета! Моята талия намаля 5 см и дори станах по-висока! 62 см-толкова слаба никога не…

1
119
Добави коментар
purple-rain
purple-rain

От  заседнал начин на живот  страда гръбнака. И за допълнителни сантиметри в талията и корема и не може да говори. Изненадващо, подобряване на състоянието на гърба, стягане на корема и хълбоците са възможни, само 5 минути на ден с една проста манипулация!

Как да си направим талията по слаба

Японски лекар Фукуцудзи прави в продължение на десет години изследвания и е разработил уникален метод на корекция .

Лекарят стигна до извода, че една от основните причини за широка талия е  погрешно подреждане на костите  на таза и подбедреницата.

 Ако ги върнете в нормална позиция, кръстът ще бъде наред, коремът – плосък и позата правилна. Изненадващо е, че също така е възможно леко увеличаване на ръста (поради гръбначното сцепление) като се използва тази техника.

 

МЕТОДЪТ „ФУКУЦУДЗИ“

Легнете върху твърда и равна повърхност, поставете на гърба си на възглавница точно под пъпа. Отпуснете се.
Разтворете крака на ширината на раменете, съберете палците на краката. Разтворете ръце зад главата си, сложетеи ръце на пода и обединете малките пръсти.
Не отпускайте и не повдигайте главата на противоположната страна на опашната кост.
Легнете за 5 минути. Ако е прекалено трудно да се задържите само първия път, за 2-3 минути.
За да предотвратите повреда на гръбначния стълб, се изправете бавно, без резки движения, първо се търкулнете от ролката настрани. Ако имате сериозни проблеми в гърба, преди да започнете, направете комплекен преглед при Вашия лекар.

След месец ежедневни упражнения, моята талия намаля на обем от 5 см! 62 см – толкова тънка никога не е била, голям напредък.

Вижте видеото с описанието на метода:

 

Video Playback Not Supported