Идеи как да организирате коледна изненада на любимия човек

1
178
Добави коментар
Smarkethink
Smarkethink

В последните дни от годината предстоят дългоочаквани пътувания, интересни срещи и прекрасни моменти с роднини и приятели. Ето че Коледа е на прага ни. Настъпва най-приказното време от годината, което носи надежда, любов и топлина. Съхранете вълшебните мигове в компанията на любимия човек. Подарете си вълнуващи емоции и много настроение. Ако все още се чудите каква изненада да направите на своята половинка на най-светлия празник, ние ще се погрижим за вашето вдъхновение. Прочетете нашите идеи за незабравими коледни приключения и изживейте магията на празничните дни.

Романтична разходка сред природата

Красивите снежни дни ни карат да мечтаем за спокойно и приказно кътче, далеч от градския шум и трафика. За щастие, в България има прекрасни планински дестинации, където можете да се насладите на тишината и красотата на природата. За да сте подготвени за предизвикателствата в планината, е необходимо да изберете удобни зимни обувки и дебели дрехи. Пригответе ароматен билков чай, който може да поставите в термочаша, за да запазите напитката гореща за максимално дълго време. Тръгнeте по-рано през деня, за да прекарате повече време сред природата през топлите часове от денонощието. Съобразете пътуването с атмосферните условия в планината. За любителите на зимните спортове коледните празници са подходящо време за снежни приключения. Посетете близкия зимен курорт и се забавлявайте на пистата с любимия човек.

Релаксиращ коледен спа ден

Ако не сте пътешественици по природа, но мечтаете за комфорт и емоционална наслада, помислете за отпускащ спа ден в изискана и романтична обстановка. Este Fitness & Spa предлага закрит плувен басейн с температура на водата 29°C. Комплексът е и единственият в София, който разполага с 16-местно джакузи. 12 места от тях са седящи и са предназначени за воден масаж на гръб, а 4 са лежанки за перлен масаж. Басейнът е подходящо място за почивка в компанията на вашата половинка. Винаги може да вземете и любимо четиво и да релаксирате с тонизиращо питие.

Препоръчваме ви да съчетаете посещението на басейна с други приятни и полезни спа услуги. Сауната например е изключително подходяща, ако желаете да се отпуснете и същевременно да подобрите тонуса си. Помещението за релакс е с температура от 70 до 100°C, а всяка процедура намалява стреса, преумората на тялото и натоварването на мускулите. Ако до момента не сте използвали сауна, препоръчваме да останете в помещението около 4-5 минути, за да разберете как престоят ще се отрази на вашия организъм.

Парната баня е друга приятна спа услуга, от която може да се възползвате през празничните дни. Освен че допринася за отпускането на тялото, тази процедура подпомага намаляването на теглото. Известен факт е също, че влажният въздух в парната баня допринася за премахването на токсините от тялото и действа благоприятно както на кожата, така и на дихателните пътища.

Джакузи за двама и бутилка първокласно вино

Какъв по-романтичен жест за вашата половинка от джакузи, съчетано с изискано поднесени бутилка вино и свежи плодове. Спа център Este Fitness & Spa ще ви помогне да осъществите прекрасното изживяване в луксозния спа център на комплекса. Престоят в джакузито ще окаже благоприятно действие върху вашия организъм и ще намали хроничната умора и напрежението от тялото. След натоварения сезон на работа и неотложните задължения към семейството всеки има нужда от почивка и малко спокойствие. Прекарайте безценни моменти с половинката и забравете за всички грижи и тревоги. Топлата вода  действа изключително тонизиращо, защото има свойството да подобрява кръвообращението. Престоят в джакузито намалява хроничната умора и увеличава вътрешния комфорт и хармония. Не пропускайте възможността да подарите доза щастие на вашия любим по случай предстоящия празник. След приятното усещане може да се отдадете на релаксиращ масаж или отпускащ ритуал в спа центъра.

Вкусни приключения в кухнята

Коледа преди всичко е семеен празник, изпълнен с много топлина и любов. Поднесете истинска коледна изненада за цялото семейство с домашно приготвени сладкиши. Известно е, че голяма част от мъжката аудитория не са любители на кулинарията. Но предложението за забавен следобед в кухнята, изпълнен с приключения и аромат на коледни сладки, канела и портокалови корички, звучи примамливо. Преди приготвянето на сладките изкушения, може да подготвите плейлист с любими песни, за да внесете приятна атмосфера в кухнята. Ако сте начинаещи в готвенете, по-добре да заложите на лесни рецепти, за да успеете да консумирате крайния продукт, вместо той да попадне в коша. Предварително може да закупите формички за сладки, шоколадови пръчици или други сладкарски декорации, за да сътворите истински шедьоври.

Оставяме на вас да допълните графика за следващите приказни дни. Ще се радваме, ако сме ви вдъхновили с идеи за изненада, с която да зарадвате любимия човек на предстоящите празници. Екипът на Este Fitness & Spa ви пожелава една вълшебна Коледа, изпълнена с топлина, незабравими мигове и истинско щастие със семейството.

Последни публикации в блога

В последните дни от годината предстоят дългоочаквани пътувания, интересни срещи и прекрасни моменти с роднини и приятели. Ето че Коледа е на прага ни. Настъпва най-приказното време от годината, което носи надежда, любов Месец декември е изпълнен с празнични вълнения, приятни спомени и весело настроение. За съжаление, този период от годината е свързан и с най-много вирусни атаки. В разгара на грипния сезон е необходимо да Покрай ежедневните задачи и предизвикателства на работното място хората често забравят да спортуват и отделят по-малко време за себе си. Истината е, че тренировката е изключително важен фактор за поддържането на стройна фигура Широка гама от лечебни и отпускащи терапии Професионалните терапевти в спа център Este Fitness & Spa познават отлично различните масажни техники и са усвоили изкуството на спа процедурите до съвършенство. Те владеят редица Остава по-малко от месец до Коледа – любимото време от годината, когато цялото семейство се събира у дома. Приготовленията вече започнаха и много къщи блеснаха с коледна украса. Еуфорията преди настъпването на празниците Названието „козметика“ произлиза от гръцки и в буквален превод означава изкуство за разкрасяване. Още в  Древен Египет жените са използвали съставките на различни продукти, за да поддържат красотата си. С напредването на медицината Мрачните и хладни дни влияят отрицателно върху емоционалното състояние и настроението. Летните месеци са твърде далеч, за да мечтаете за гледка към морските вълни, шоколадов тен и коктейл в ръка. В опит за Доброто здраве изисква отношение и грижа, каквито редовните тренировки и активното движение могат да осигурят. Водени от желанието за оформено и стегнато тяло, все повече хора посещават спортната зала. Положителните ефекти започват да Придържането към здравословен начин на живот през есента е истинско предизвикателство. С падането на температурите прекарваме повече време вкъщи, където имаме пряк достъп до хладилник, пълен с хранителни продукти и висококалорични лакомства. Освен