Вече са известни първите участници за EXIT FEST 2020!

2
147
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Вече са известни първите участници за EXIT FEST 2020!

 

Вече са оповестени и първите двадесет участника, които ще са част от 20 годишнината на EXIT FEST през 2020-та година. В тях са включени известни звезди, както и ново изгряващи такива.

Очертава се рождения ден, на EXIT FEST да бъде по-завладяващ и щур от всякога, точно така, както обещаха и самите организатори.

Припомняме отново, че ще се проведе от девети до дванадесети юли в крепостта Петроварадин в Нови Сад ( #Exit #Exit_Novi_sad #Exit_Ptreovaradin #Exit_Fest ).

Част от звездната формация включват топ изпълнители, включва: David Guetta, Tyga, James Arthur, Fatboy Slim, Boris Brejcha, Sepultura, Meduza, ARTBAT и Zhu.

И това са само част от тях, очакваме още информация съвсем скоро!

EXIT фест печели редица награди за най-добър фестивал в няколко категории, години по ред, като началото си води идеята да бъде миротворско движение за мир и свобода, през 200-та година. Но бързо се превръща, в нещо много повече и по-велико.

Някои от участниците от тази година са известни в историята на EXIT и именно поради това и по желание на феновете, те ще участват отново.

Един от тези, както и главен участник е David Guetta, като всичко знаете с какво е известна тази личност и че е на световно ниво. Няма смисъл да обясняваме за него, всичко можете да намерите с едно Google търсене,. Като цяло се съмняваме, че има някой, който да не знае за него, същото важи и за останалите големи звезди.

А към него ще се присъедини и Fatboy Slim, най-търсения, най-слушания и посещаван DJ за всички времена, оглавяващ всякакви класации с безброй награди, огромни постижения за дългогодишната си кариера. Начело на най-големите фестивали в света е именно той.

 С тях на главната сцена, ще се яви и супер известния и един от най-водещите рапъри в света – Tyga. Той оглавява много топ позиции в различни издания и онлайн стрийминг платформи, включително и Ютуб. Освен всичко друго притежава и платинен албум от тази година.

James Arthur е следващият, който оглавява списъка. Той известенм британски изпълнител в три жанрови музикални стила, като старта му дава участието и победата в британския X Factor. От тогава насам, винаги някой от уникалните му сингли се намира в топ чартовете и топ позициите им. Всеизвестен е с необикновения си стил на пеене и глас, именно това му донесе победата в X Factor. Не бихме, казали че е изгряваща звезда, защото вече е покорил света, но е определено от младите таланти, които ще учстват в таз годишния EXIT 2.0.

Следващият в топ списъка е изгряваща звезда от ново поколение, немския DJ  Boris Brejcha, или така известният дижей с маска. И той също е участвал в предни издания на фестивала и също бе избран от аудиторията на фестивала, за завръщане.

Още едно попълнение към списъка с диджеи участници е, световноизвестен украински дует с име ARTBAT, като това ще е техния дебют в EXIT FEST. Те ще представят уникалната си собствена музикална продукция с ненадминати хитове. Те са известни от онлайн платформата Cercel, като след това правят собствена версия на платформата, представена на Amsterdam Dance Event.

Към листата влиза и Meduza, като се говори, че ще бъде избран и за грами заради един от мега хитовете си Piece of your Hearth. Същия е в топ с най-много продажби се превръща в платинен в световно ниво. Добавяме и мистичния ZHU, продуцента на хитове, като In the morning и други парчета и ремиксове на Lana del Rey и други.

Разбира се не може да се пропусне да участват и титани в рок и метъл стил, като бразилците от Sepultura, американците Method of Destruction, руснаците от Moscow Death Brigade , рокаджиите Crippled Black Phoenix, She Past Away, he Past Away, Bury Tomorrow.

Ще се завърнат и някои от първите то участници в EXIT – Kosheen, Roni Size, LTJ Bukem, които са от първите луди, които решават да участват в чисто нов фестивал, за който никой и нищо не бе чувал до преди 20 години.

Билетите са вече в продажба от скоро, като можете да закупите чрез Продавалник.TOP, EXITFEST.org, BILET.bg. По отношение на пътуване, настаняване, туристически пакети и други, можете да намерите в BILET.bg, както и в официалния представител PartyTravel.bg, които са в партньорство с EXITTRIP.org.