Почистване на черния дроб и бъбреците с шипки

1
111
Добави коментар
purple-rain
purple-rain

Празниците – това е времето, когато имаме възможност най-накрая да отделите време за роднини и стари приятели. Но подобни срещи са съпроводени главно с дълги пиршества с алкохол и тлъсти храни. Ето защо, за съжаление, заедно с приятните емоции идват тежестта в стомаха и излишните килограми.

Правейки курса с това лекарство, ще се отървете от токсините натрупани в черния дроб и бъбреците.

 Освен това излишното тегло ще си отиде  – само за 3 седмици можете да свалите до 10 кг ! Така ще се върнете във форма и ще спечелите лекота.

Как действа лекарството?

Захарните заместители – ксилитол и сорбитол – имат холеретично и слабително действие. Не забравяйте да се консултирате с лекар преди назначаването им! При някои заболявания – например при жлъчнокаменна болест – не можете да ги приемате в големи дози.

Но приемането на тези средства е изпълнено с извличане на калий и калций от тялото, така че е изключително важно да ги комбинирате с инфузия от шипка . В допълнение към факта, че зрънцето е богато на тези микроелементи, също така повишава имунитета, подобрява и дори насърчава растежа и укрепването на костите!

Как си го приготвим и приемаме

Залейте 3 с.л шипки с 0,5 л вряла вода. Оставете да преседи в термос за цяла нощ.

На сутринта прецедете 200 мл инфузия. Добавете 3 с.л. ксилитол или сорбитол. Пийте на една глътка. След 10-20 минути ще се появи слабителният ефект на напитката. Ще продължи около час.

Хубаво е да заложите на закуска с кисело мляко и цитрусови плодове , а вечерята да бъде с варено месо, зеленчуци и ориз. Не се отказвайте от морските дарове .

Повтарайте това почистване на всеки три дни – курсът е 7 дни. Правете го на всеки шест месеца, за да се чувствате добре, а ако се борите с наднорменото тегло – на всеки три месеца.