Реконструкция на сграда и изисквания

5
177
Добави коментар
m_staneva
m_staneva

     Реконструкцията на съществуваща сграда се налага обикновено при смяна на нейния собственик, а това води и до преустройство на помещения, предназначението им, нова  дограма, изолации и всички детайли, които създават нейният добър външен вид.

Видове вътрешно преустройство на сграда и изисквания: цялостен ремонт без промяна предназначение на помещенията подмяна на съществуващи комуникационни системи като ВиК, Ел инсталации, ОиВ и др. ремонт на вътрешното разпределение на пространството, за което е нужно да има конструктивно становище, за да може сградата да има стабилна конструкция и в бъдещо време. при промяна на носещи греди е нужен нов конструктивен проект , който да бъде изпълнен с цел осигуряване безопасността на сградата и нейната дълга експлоатация. надграждане на подпокривното пространство и неговото обособяване в жилищна площ,  което може да бъде изпълнено при наличие на ПУП за района. изграждане на допълнителен етаж към сграда, когато ПУП позволява това да може да бъде осъществено. надграждане на допълнително пространство към етаж /стълбище, тераса и др/, за което трябва да има необходимото отстояние и условия за да бъде изпълнено.

    Строителна фирма МД-90 за Варна и област е на Ваше разположение за изпълнение на ремонтни дейности, както и да  бъдат издадени съответните строителни книжа при необходимост за определена ремонтна услуга. Повече на сайта и блога ни на адрес – www.md90.biz

Харесване на това:

Харесвам Зареждане…