BitPanda: дава награда 5€ (без депозит) за лесен Бикойн тест

4
225
Добави коментар
trifonoff
trifonoff

Един от най-иновативните и бързо-развиващи се онлайн портфейли (и борси) BitPanda развива своя крипто академия. Концепцията е следната: предоставят ви се различни уроци за блокчейн технологии и криптовалути и след като се запознаете с материала имате възможност да стартирате тест по информацията от него. Ако преминете успешно теста получавате награда под формата на критовалута (към момента е BEST). С тази награда – можете да правите каквото си поискате – може да я обърнете в друга криптовалута или в ЕВРО и да я изтеглите.

 

За момента е наличен само един базисен тест от 20 въпроса – общи познания за Биткойн и блокчейн, като наградата е 5€. Тестът е много лесен за всеки, който се интересува от материята и може да бъде направен в рамките на 4-5 минути.

 

За в бъдеще се подготвят и нови подобни тестове с награди в различни други криптовалути. Тестовете ще са налични на два езика: английски и немски.

 

Самата платформа BitPanda е един от най-добрите варианти за онлайн портфейл. Компанията е регистрирана и оперира от Виена, като има австрийски лиценз за финансови операции. За разлика от повечето други платформи можете да депозирате и теглите освен с банкова карта и с: Neteller & Skrill.

 

Как можете да се възползвате от тази промоция:

 

Направете си регистрация на: https://www.bitpanda.com/ Потвърдете сметката си с необходимите документи. Отидете на: https://www.bitpanda.com/academy/en/ и стартирайте теста (ако искате можете да се запознаете с качените образователни материали преди това).

 

За повече информация разчетете на сайта:

 

www.bitpanda.com

 

 

Този материал е свързан с информация относно следните криптовалути: