Лазерна епилация

1
321
Добави коментар
krasiseo
krasiseo

Естетичен център Naturestetica извършва процедури лазерна епилация в София с диодния лазер Primelase и процедури лазерна епилация в Благоевград с Elysion–pro на испанската фирма производител Cocoon Medical. PrimeLase HR excellence е диодна лазерна технология, която се характеризира с най-голямата пикова мощност на пазара. При тази технология се използват много къси импулси с висока енергия, идеална и за остатъчни косми.

И двата лазера използват “crystal freeze” технология за охлаждане в апликаторите си, която постоянно и автоматично регулира температурата. Това прави отстраняването на космите чрез този метод за лазерна епилация много по-безопасно и комфортно.

Нашите лазери премахват безкомпромисно нежеланото окосмяване от всички типове кожа целогодишно и върху кожа с тен. Това е най-модерната система, която произвежда приятно усещане на кожата, прави обезкосмяването безопасно, безболезнено, комфортно и дълготрайно. По-тъмни типове кожа са най-силно ограничавани от лазерни епилации, но не и от диодната лазерна епилация, която третира дори и най-тъмния фототип и то през цялата година. Трайното обезкосмяване с диодните лазери е възможно и през лятото и се прилага на всички зони на тялото. Вече няма нужда да се притеснявате за процедурите лазерна епилация на триъгълник или лице, защото тази технология е изключително прецизна и спомага за подобряване текстурата на кожата.