Плочки за баня фаянс

1
200
Добави коментар
krasiseo
krasiseo

В днешно време разнообразието от плочки за баня е толкова голямо, че никой не би се впечатлил, ако кажем, че и ние разполагаме с голямо портфолио от фаянс. За сметка на това ние единствени можем да кажем, че предлагаме с най-голямото разнообразие от плочки за баня, поддържано на склад в България. Разгледайте всевъзможните цветови комбинации и размери, свържете се с нас и направете вашата поръчка. Разбира се, разполагаме и с много магазини в цяла България, където можете да се насладите наживо на нашите предложения.

Предлагаме изключително изгодни за плочки за баня цени. Нашият фаянс също така е във всякакви размери. Освен това нашите плочки за баня са от реномирани и сертифицирани производители от цяла Европа.

Отделете си специално време и вземете нещо леко за хапване и дори напитка, за да разгледате разнообразието ни от фаянс. Портфолиото е толкова богато на цветове, дизайнерски решения и атмосфера, че ще прекарате няколко часа в разглеждане и няма да усетите как е минало времето. В нашето портфолио ще откриете много добри за плочки за баня цени. Флорални елементи, оптимистично зелено и класически мотиви и техните нови интерпретации. Минималистичен стил за банята, шикозен и тежък, създаваме с плочки за баня в тъмни индустриални тонове. Плочки за баня с морски акценти и пясък, фаянс с фигурални композиции и каменни ефекти. Няма смисъл да изброяваме всички вариации.

Освен че предлагаме нашите продукти на оптимални за плочки за баня цени, ние имаме и допълнителни, промоционални предложения, с които да оптимизирате бюджета за вашия ремонт. Освен фаянс Феникс Грес предлага смесители за това помещение.