Подови плочки

1
172
Добави коментар
krasiseo
krasiseo

Теракот е една от най-предпочитаните настилки за под. Той печели почитатели с ниска себестойност, здравина и много лесна поддръжка. Но качествата на настилката теракот не са изцяло функционални и ние, от Феникс Грес, много добре разбираме това. Нашите предложения за подови плочки, освен на оптимални за теракот цени, са стилни, модерни и могат да намерят място в апартамент с всякакъв стайлинг или пък да зададат тон за цялостното дизайнерско решение на интериора. Разгледайте нашето портфолио за теракот и се свържете с нас, за да осъществим вашата поръчка. Разбира се, Феникс Грес разполага и с магазинна мрежа в цялата страна.

Едни подови плочки могат да бъдат и от гранитогрес. Тогава те са изпечени на по-висока температура и имат по-високи параметри за здравина. Подобни характеристики позволяват на качествените подови плочки да бъдат поставяни на тераси и всякакви външни повърхности. Подови плочки от теракот са подходящи за вътрешна употреба. Освен издръжлив, този материал е изключително разнообразен като размери и цветове.

Материалът теракот позволява разнообразни десени, цветове и ефекти. В нашето портфолио ще откриете модели с ефект на дървесина, мрамор или други видове камък. Сред предложенията ни на изключителни за теракот цени ще откриете и такива с интригуващи триизмерни ефекти, както и такива с традиционни фигурални елементи, с които могат да се правят разнообразни съчетания.

Независимо какви подови плочки изберете, във Феникс Грес вие се радвате на много добри за теракот цени, както и на изключително високо качество от сертифицирани производители от цяла Европа. За още по-голяма оптимизация на бюджета ние имаме и специални промоционални предложения за вас.