Инструменти DAEWOO – качествени бюджетни инструменти

1
121
Добави коментар
Eshopbg
Eshopbg

Инструменти DAEWOO – качествени бюджетни инструменти

От създаването си като Daewoo Industry Co., Ltd през 1967 г. POSCO DAEWOO взема водеща роля в центъра на националното икономическо развитие на Корея чрез изключителното разширяване на износа. Преименувана като Daewoo Corporation през 1982 г., тя започва да се посвещава на международната търговия. POSCO DAEWOO Corp. беше част на Daewoo Corporation през декември 2000 г. И специализира в международната търговия, организирането на проекти и разработването на ресурси. Впоследствие фирмата отчете забележителен годишен ръст на продажбите от 30%, преди да бъде включен в POSCO Group през 2010 г.

С над 100 глобални мрежи по целия свят, POSCO DAEWOO осъществява различни дейности с местни и международни клиенти, носейки широка гама от продукти, включително стомана, метал, машини, автомобилни компоненти, промишлена електроника, стоманени суровини, цветни метали, химикали и агро-риболовни продукти. Фирмата не само се занимава с износ и търговия с промишлени машини и съоръжения, но също така играе решаваща роля като организатор на проекти в изпълнението на проекти в чужбина като производство на електроенергия, железопътна линия, пристанища, централи и ИТ съоръжение.

За продуктите DAEWOO

DAEWOO се стреми да установи силни стратегически и търговски връзки с клиентите, които търгуват и използват продуктите на компанията по целия свят. Компанията стои като връзка между фабриките и международните търговци на дребно, разширявайки обхвата и развитието на всички линии. Компанията e изключителен дистрибутори на Daewoo Power Products по целия свят. Основните стратегически принципи на фирмата са:

Устойчивото производство на DAEWOO

Фабриките на DAEWOO са оборудвани да произвеждат световно сертифицирани продукти, използвайки екологично чисти процеси и системи за безопасност, като същевременно работят непрекъснато за намаляване на отпадъците.

Водещи в производството

Екипът от инженери и конструктори проверяват всеки детайл от продуктите, от подбора на материали до ергономичния дизайн за потребителите. Продуктите  са проектирани да имат дълъг живот, висока ефективност и лекота на използване.

DAEWOO са експерти в обслужване на клиенти

Персоналът на DAEWOO предоставя помощ на клиентите през целия процес на покупка, от първоначалната стъпка за контакт до последната услуга за експлоатация и ремонт. Клиентите също имат пълен достъп до мрежа от оторизирани сервизни центрове, както и голямо разнообразие от резервни части.

Онлайн услуга

Фирмата предоставя търговска поддръжка при сравнение и подбор на продуктите. Включени са и допълнителни услуги като записи и гаранция, осигуряващи цялостно приятно изживяване за клиентите.

Атрактивен дизайни

Внимателно подбраните дизайнерски решения заедно с  атрактивни опаковки и етикети с ясни инструкции, гарантират безпогрешна ориентация през целия процес на покупка продуктите. Приветстваме ви в прекрасния свят на качествените електроинструменти и се надяваме, че ще се насладите напълно на страхотните продукти!

Изборът на продукти на Daewoo се обяснява със строгата философия на работа, насочена към задоволяване както на търговеца, така и на крайния потребител на всеки продукт. Става въпрос за отчитане на ценното време и пари, като следва тенденциите в развитието на технологиите и дизайна.

Цялата продуктова гама на Daewoo е представена в тринадесет отлични линии: Продукти за захранванеСтабилизатори на напрежениетоВъздушни компресориЕлектрически инструментиАксесоари за инструментиРъчни инструментиГрадинско оборудванеСтроително оборудванеЗаваръчно оборудванеЕлектрически водни помпиВодоструйки за миене с високо наляганеПрахосмукачки за прах и водаАвтомобилно оборудване

Духът на компанията се основава на два стълба: постоянно конкурентно предлагане на пазара и постоянни професионални съвети за продуктите.

Eкипната работа във фирмата е гаранция за професионализъм и затова клиентите могат да бъдат уверени в това, че философията е и ще остане постоянният стремеж към съвършенство. Само така ще остане името DAEWOO познато във всяко кътче на планетата. Винаги сте добре дошли!

Електро инструменти DAEWOO

Какви са основните продуктови линии на DAEWOO електроинструменти? В областта на електроинструментите фирмата предлага всички основни видове използвани в строителството, машиностроенето и домашното майсторене. Това са: ъглошлайфи, шлайфове, ударни бормашини, перфоратори, винтоверти, прави шлайфове, къртачи, резачки, полиращи машини, циркулярни трион, електрически рендета, прободни триони, орбитални шлайфове, лентови шлайфове, мултифункционални машини, стационарни циркуляри, пистолети за горещ въздух, пистолети за боядисване, саблени триони, електрически миксери, потопете трион, лазерни ролетки, електрически подемници.

Инструментите се отличават със своя интересен дизайн и здрава конструкция. Електроинструментите  принадлежат към високия хоби клас бюджетни електроинструменти. Поради своята по-ниска цена, тези електроинструменти са изключително търсени от домашни майстори или начинаещи предприемачи. Купуват ги и много фирми, които се доверяват на качеството на продуктите. Освен класическите електроинструменти може да намерите при нас и бензинови резачки и тримери. Планува се скоро да започне предлагането на акумулаторната серия  инструменти. Към електроинструментите DAEWOO имате възможност да закупите и необходимите консумативи към тях. Разгледайте пълната гама предлагани продукти DAEWOO в България. Посетете онлайн магазина за инструменти e-shop-bg.eu и разглеждайте качествените инструменти.