Избивачи за шплентове и щифтове

1
115
Добави коментар
Eshopbg
Eshopbg

Избивачи за шплентове и щифтове

За пробиване на отвори в листови метали се използват пробои, а за избиване на щифтове, шпилки, метални запушалки и др. се използват избивачи. Ръчните избивачите и пробоите са вид дорници. И двата типа са с плосък работен край, който при пробоите има конусна, а при избиваните – цилиндрична форма. Служат за избиване на малки цилиндрични детайли от отвори. Такива детайли могат да бъдат, щифтове, оси, валове или осигурителни шплентове.

Ако все пак се наложи да избивате с пробой метална запушалка, щифт или шплент трябва  да внимавате да не разширите отвора, от който се отстранява детайлът.

Клиенти, които купуват продукти от категория Избивачи често харесват и сходни продукти от свързаната категория Замби, центрове, избивачи.

Техническите спецификации на продуктите от категорията Избивачи могат да бъдат променени без предизвестие. Изображенията, на продуктите от категория Избивачи са продеоставени от производители и дистрибитурои, но понякога могат да имат само информативен характер. Текущата цена означава препоръчителната продажна цена на производителя или доставчика.