Коли под наем

4
158
Добави коментар
krasiseo
krasiseo

КОЛА ПОД НАЕМ

RENT-A-CAR изгодна цена и коректно обслужване

Луксъри Карс 07 ЕООД е  рент а кар компания, която държи на коректното и добро обслужване към всеки клиент при отдаване на коли под наем в София и България.

Всички наши коли под наем са изправни, отлично поддържани и задължително преминали технически прегледи. Независимо от вида на автомобила, който наемате (лека кола, миниван, микробус), било то за почивка или по работа, ние ще Ви предложим сигурни превозни средства на добри цени.

По отношение на пазара на коли под наем, София предлага най-голямо разнообразие, което понякога може да обърка клиента. При нас ценовата политика за rent a car е изключително гъвкава и е съобразена изцяло с пазарната ситуация. Ако търсите коли под наем в София, цени като нашите трудно ще откриете, що се отнася до възможността да конфигурирате стойността на услугата според вашите бюджетни възможности.

Екипът ни е готов да реагира бързо и адекватно. Ако е възможно да направите резервация поне 8 часа преди да ви предоставим някоя от нашите коли под наем, това ще улесни организацията.

БОГАТ ИЗБОР НА КОЛИ ПОД НАЕМ

Луксъри Карс 07 ЕООД предлага широк диапазон от Rent a Car автомобили. Като възможности за избор на коли под наем, България няма много фирми като нашата.