Рустик сватбите (идеи в снимки)

3
233
Добави коментар
sabutombg
sabutombg

Рустик сватбите – идеи в снимки

Откакто съществува ателие „Фльонгата“, преминахме през много идеи и дизайни, но като че ли на сърце най-много ни остава рустик стилът.

Сякаш в него намираме допир с природата, с тази красива простота, съвършенството и уникалността на всяко листенце, на всяко перце, пръчица, мидичка.

Рустик темата може да бъде приложена и в ежедневния бит – интериора и екстериора на дома, в облеклото, в бижутата, в украсата за специалните ни събития, дори и в най-запомнящия се ден – сватбата!

Особено ако се спрете на изнесен сред природата ритуал – на красива тучна поляна, осеяна с цъфнали глухарчета; в гора с надвиснали клони на стари дървета; на плажа, с всичките воали, фенери и морски елементи; или на клиф с драматична гледка към безкрайността – вариантите са, докъдето ви стигат въображението и романтиката.

В идеалния случай това е на открито.

Материалите са натурални – рафия, канелени пръчки, зебло, канап, морски съкровища – миди, рапани, всякакви други черупчести, морски звезди, корали, пера от пауни, фазани, съчетани с дантели, панделки и др.

Те носят особена наслада и енергия, които ни карат да се чувстваме уютно, хармонично и на място.

Вижте в този стил:

Четете още в сватбения блог: