Как да пазаруваме разумно по време на намаленията?

1
138
Добави коментар
svetla58
svetla58

Помислете какво всъщност искате

Въпреки магията на Мари Кондо, която обзе мнозина и ни накара да се отървем от излишните неща, то изкушенията по време на намаленията са твъде много … а волята ни – не достатъчно голяма. Но ние знаем как да се възползваме от разпродажбите без да прекаляваме!

Отворете гардероба си и прегледайте какво липсва. Направете действителен списък с неща, от които се нуждаете –  бяла риза, палто или пък рокля, която да е go-to избор за сватби и рождени дни? Придържайте се към списъка и пазарувайте.

Следете цените на конкретни продукти

Ако не искате да разглеждате сайтове часове наред, за да намерите онова нещо, което сте си харесали преди няколко дни – то има много по-лесен начин да следите дали е намалено.

Настройте акаунта си в любимите си онлайн магазини, така че да добавяте продукти още докато са с първоначалната им цена към списъка си с желания (опцията обикновено се показва като иконка на звезда или сърце, до опцията „добавяне в кошницата“). Повечето сайтове ще ви изпратят имейл веднага щом тези артикули попаднат в разпродажбата и цената им падне.

Регистрирайте се за бюлетина на любимите си сайтове

Това изисква воля от стомана, тъй като  изкушаващите имейли, които ще ви разкриват всяко едно намаление случващо се на сайта, ще са почти ежедневно.  Предимството на това да се регистрирате за бюлетини е ранният достъп до всички разпродажби, както и специални ограничени оферти.

 

С няколко думи да обобщим:
Винаги се питайте “Имам ли наистина нужда от това?”. Не се хвърляйте веднага на намаленията, а изчакайте малко и проследете дали няма да падне цената (но ако сте много влюбени в нещо и сте убедени, че имате нужда от него – по-добре действайте, защото по намаленията не се знае кое кога ще се изчерпа). И накрая – покажете, че сте лоялни към любимите си сйатове, като се запишете за бюлетините им и това рано или късно ще ви се отплати.

Възползвайте се от намаленията на fashiondays.bg и answear.bg .