Какво се крие зад перфектната визия на Кейт Бекинсейл

2
121
Добави коментар
jurnalbg
jurnalbg

Актрисата Кейт Бекинсейл е просто страхотна! Може ли някой да го оспори?! Зад гърба си има повече от 20 години популярност и за 46-годишната си възраст определено има много неща, с които да се похвали. И не става дума само за професионални успехи, в това число постигането на топ форма.

Как се постига идеална визия

Разбира се, външният вид е комбинация от множество неща – като започнем от ген, минем през козметика и различни процедури и стигнем до грижата за здраве. Точно по тази причина звездата от „Подземен свят” неуморно полага усилия за себе си. И резултатът е ослепителен, затова въпреки че отдавна не е на 20, тя спокойно може да се покаже по бански, че дори и без.

„Не съм човек на социалните медии, но е хубаво да имам това малко кътче, което вибрира на моята честота“, обяснява красавицата пред изданието Women’s Health.

Така че всички нейни почитатели имат възможност да се радват на красотата ѝ. Специално за най-любопитните предлагаме да разгледате нейния Instagram профил.

Тайната на секси визията на Кейт Бекинсейл

„Много съм свързана с тялото си и ако съм под стрес, аз го усещам физически. Така че в такива моменти обичам да се отдам на някакво физическо занимание, за да се освободя от напрежението”, обяснява актрисата.

 

Но идеалната ѝ фигура се дължи на сериозни тренировки – 6 пъти седмично още от сутринта. Преди това похапва протеин, обикновено пилешко или яйца с масло. През останалата част от деня набляга на салатите – от репички, брюкселско зеле и шафран, сьомга. От време на време си позволява и малко картофи.

Във фитнеса прави програма за цялото тяло, която включва осем упражнения. При всяко от тях тренира по две мускулни групи едновременно – например бицепси, докато кляка, после кардио, след това разтягане.

Как Бекинсейл се поддържа, когато е на снимки

Ясно е, че работата ѝ е свързана с много пътуване, като понякога сред дестинациите ѝ е и нашата родина. За такива моменти се доверява на йога записи на Джесика Джеимс и Манди Ингнер.