Брад Пит и Дженифър Анистън се прегърнаха на кинонагради, интернет полудя (СНИМКИ)

1
125
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Една прегръдка обикновено не е нещо кой знае какво, но когато става въпрос за Брад Пит и неговата бивша съпруга Дженифър Анистън милият жест може да подлуди интернет.

По време на наградите на Актьорската гилдия и двамата бяха отличени за ролите си в „Имало едно време… в Холивуд“ и „Сутрешен блок“. Зад кулисите Дженифър Анистън и Брад Пит се срещнали и за огромна радост се прегърнали пред журналистите.

На снимки можем да видим милия момент, но това, което подлуди интернет, е как Пит задържа ръката на бившата си половинка.

След публикуването на кадрите от официалното събитие в „Туитър“ беше разпространено видео, на което Брад Пит гледа речта на Дженифър Анистън зад кулисите. Според киномедии „Пит спрял всичко, за да гледа речта на Джен“.

Анистън и Пит се разведоха през 2005 г. след петгодишен брак. Пит се ожени за вече бившата си жена Анджелина Джоли, а Анистън – за Джъстин Теру (в момента и те са разделени).

Близки до Анистън източници споделиха пред чуждестранни медии, че актрисата вече излиза по срещи и поддържа връзка с Брад Пит, но не е ясно дали тя може отново да прерасне в романтична.