Точно какво е нужно реално знаем за премахването на косми с лазер

5
129
Добави коментар
krasiseo
krasiseo

Какво точно е нужно реално разберем за премахването на косми с лазер .

Ненужното по-голямо окосмяване по тялото ни абсолютно винаги е бил лош сън на жените днес. Нежната част от населението, за да бъде с много гладка и красива кожа, се подлага на зашеметяващи методи, за да изчезнат космите.

В битката с косъмчетата са позволени абсолютно всички средства – ръчни самобръсначки, маска за махане на косми, устройство за епилиране и още много неща.

В древността дамите са използвали сечива, смола, течен карамел, мед и дори смесица с арсен или гасена вар, които често пъти оставяли сериозни следи по тяхната кожа.

В сегашни дни именно тези начини са хем отживелица, хем тези неща не са се променили много.

Най-безболезненият, много бърз и ефикасен метод си остава електрическата самобръсначка, препоръчител е и Диодна Лазерна Епилация

Недостатъците му за съжаление са, както добре разбирате, е в това, че много скоро на втория ден космите поникват и веднага след дългото му приложение те стават доста по-черни, големи и нагъсто.

Кои е най-добрия метод за премахване на косми?

С най-голям дълъг ефект са методите, при които косъмът се отстранява заедно с коренчето.

Маската за махане на косми и епилаторът дават този резултат. И двете операции за съжаление са свързани с остра болка и ценно време. Кола маската винаги се получава най-успешно, щом е приготвена от козметик в надеждно за тази цел студио. Това струва време и пари.

В лични условия несъмнено е възможно да се направи, но не много девойки успяват да се преборят със трудната задача. Щом се отнася до лазерната епилация, тя се извършва у дома и е нужно да се заредите с спокойствие, повече свободно време и пространство, на което косъмчетата безпроблемно да падат и веднага след това да са почистени.

Както много ясно се вижда, всички тези методи притежават своите собствени предимства, но и имат немалко недостатъци, а на края космите не спират да си растат и да се нуждаят от от нас през няколко дена да ги отстраняваме.

Реалното, което би трябвало да разбирате малко преди да отидете на лазерна епилация е, че е необходимо космите да не бъдат премахвани от коренчетата най-малко 3-4 седмици точно преди посещението.

Всъщност, толкова, колкото по-силен е самия косъм или много по-гъсто окосмеността, толкова по-добър е резултатът след много малко посещения.

Наред с епилацията, е добре и премахването на целулинта, а за него може да прочетете на Антицелулитни процедури Velashape 2

И да, просто няма как нещата да се случат с магическа пръчка след едно-две процедурни посещения, медицината още не е стигнала до толкова голямо ниво.

Необходими са поне шест процедури, за да се премахне окосмяването и крайният резултат да се бъде за по-дълго време. Точно преди да отидете на лазерна епилация, косъмчетата наложително е да са обръснати. Нужно е да бъдете запознати с процедурата от част на специалистите, които сте решили да посетите. Ако наистина центърът за лазерна епилация, когото сте избрали, е достатъчно коректен и надежден, то специалистите в него никога няма да ви заблудят, че методът е абсолютно без болка и ще отстрани косъмчетата на 100% и завинаги. За различни въпроси и отговори, които ви интересуват, се насочете към специалист дерматолог. Не се излагайте на процедура без да знаете какво реално точно е и не се оставяйте да бъдете лъгани.