Трите най-тъпи начина да я поканиш на среща

2
136
Добави коментар
jurnalbg
jurnalbg

В днешното еманципирано време дамите все по-често изземат функцията на господата по отношение на „преследването” и не рядко те канят на среща. Е, все пак има и традиционалисти, които държат да направят първата крачка.

Ето и топ 3 на най-тъпите начини да я поканите

 

Тайна бележка, послание върху салфетка или… дори върху някаква банкнота (последното вероятно би проработило при някоя сервитьорка). Ако сте в тийнейджърска възраст, може и да „преглътнем” подобни комични опити, но ако вече сте в по-осъзната възраст, не се надявайте, че дамата ще го приеме за оригинално.
С фразата „страшно ми приличаш на…” Да знаете, че започвайки разговор така до никъде няма да го докарате. Все пак всяка представителка на т. нар. нежен пол иска да вярва, че е единствена на света, поне в очите на някого. Затова не правете подобна грешка.
С въпроса „познаваме ли се”. Продължението обикновено е „нека тогава се запознаем”. Предвидимо и скучно, подсказва за липса на изобретателност и, честно казано, е малко мачовски подход за рязко навлизане в личното пространство. За да проработи, трябва да имате невероятно излъчване… или да кажете нещо поразително интересно след това.