За или против съвременните естетични подобрения

3
168
Добави коментар
seoslav
seoslav

Над 90% от хората смятат себе си за несъвършени в дадено отношение. Някои от комплексите са в състояние да разрушат пълноценния ни живот. По тази причина, често пъти те прибягват до различни интервенции с цел подобряване на вида си. Това в особена степен важи за нежната половина от човечеството.

Устни и гръдна обиколка

Колкото и да са инвазивни, процедурите за увеличаване на гърдите или устните не плашат голяма част от женското съсловие. Нещо повече, те са готови на всичко, само и само да се сдобият с шаблонния вид на моделите от списанията. Подобни драстични мерки са строго индивидуални и всеки сам решава на какво е готов да се подложи. А проблемите, които могат да възникнат в бъдеще, са в състояние да ви накарат да съжалите за избора си.

Да не говорим, че повечето мъже не харесват прекалено големите устни…

Усмивка на икона

Красивата усмивка е друго нещо. Ако страдате от сериозни недостатъци на зъбите, това се отразява и на отношението, и на самочувствието ви. Не е като да си имплантирате силикон.

Поставянето на фасети, особено на предните зъби, е наложителна мярка за коригиране на придобити или вродени дефекти, особено когато другите методи не могат да постигнат желаните резултати.

Щом природата ни е лишила, ние ще си го набавим. Стоматологията и направленията в естетичния клон са на изключително високо ниво. Корекциите няма да се отразят на ежедневните ви навици, а красотата ще стане ваша втора природа.

Екстеншъни

Добавките на „екстри” към натуралния вид не спират до тук. Те се отнасят и за косата. Ако мъжете често се борят с неприятното оплешивяване, то жените винаги искат още и още дължина.

В тази връзка прибягват до поставянето на удължаващи кичури от естествена или изкуствена коса, които да имитират желаната гъстота и сантиметри на косата. Не е известно обаче, до колко е приятна гледката на недостатъчно добре прикрепен кичур, който е решил да се отдели от общата „концепция“ на главата.

Нокти

Те не остават назад в класацията. Не всяка дама може да се похвали със здрав и дълъг маникюр. Ако за бюста са нужни сложни и дълги операции, в салона за козметични процедури ще се сдобиете с красиви нокти само за около час. Процедурата е сравнително сполучлива, и ако не се подлагате на много тежка физическа работа, вероятно ще запазите вида на ноктите си за няколко седмици.

Каквото и да изберете, направете го с желание. Колкото и да е сериозно, щом наистина имате нужда от това, за да се чувствате пълноценни, може би е вярната посока на действие. В крайна сметка е важно само собственото ви щастие.