Най-добрите бюти визии от Haute Couture 2020 в Париж

1
125
Добави коментар
svetla58
svetla58

MAISON MARGIELA

Оставете  Пат МакГрат да изработи най-добрите визии с ярки цветове. Отвъд електрическото синьо, мандариново оранжево и лимонените устни, моделите носиха биоразградими аксесоари, някои, от които направени от пресни плодове и зеленчуци непосредствено преди шоуто.

Иновативният фризьор Пол Ханлън е виновникът за красивите прически в шоуто  на Givenchy. На колекцията от красиви диадеми, подплатени ленти за коса и деликатните панделки, дори и Блеър Уолдорф би завидяла. Кулминацията на шоуто беше гигантски воал, който Кая Гербер носеше.

DIOR

Питър Филипс, креативния и имидж директор на грима на Dior, беше зад смелите “очи” и естествените “голи” устни в последното шоу. Филипс наблегна на очите с двойна очна линия, подчертана в злато.

GIAMBATTISTA VALLI

Giambattista Valli’s spring 2020 беше самия връх на ума на творческия гений. Посетителите на изложбата откриха тюлените рокли на дизайнера в живи жълти и розови нюанси, съчетани с персонализирани маски от пера, които разкриват само очите на модела.

CHANEL

Фризьорът Сам Макнайтс създаде блясък на пролетно-лятното шоу на „Chanel 2020“. Модернизираната мокра прическа беше забелязана на моделите Джиджи Хадид, Кая Гербер и армията от модели на Шанел в различни форми.