Какво купуват звездите на хлапетата си

1
136
Добави коментар
jurnalbg
jurnalbg

Ясно е, че днешните деца не са като тези отпреди 20-30 години. Защо ли?! Ами, да започнем с огромното разнообразие от всевъзможни забавление, което води до презодоволяване. Това пък от своя страна, прави така че хлапетата бързо да губят интерес, трудно да задържат вниманието си за дълго и лесно да изпитват отегчение.

Но докато ние, обикновените хора, „глезим” потомството си с нов таблет, някоя игра на телефона или плейстейшън, някои от популярните личности правят същото. Други обаче са доста по-изобретателни откъм подаръци на децата си. 

Ето няколко интересни примера:

Блу Айви

Това е дъщерята на поп иконата Бионсе и рапъра Джей Зи. Малката хубавица е горд собстеник на кукла Барби, но не каква да е, а с диаманти – при това с толкова на брой ценни камъни, че стойността на играчката възлиза на 80 000 долара. Но това не е всичко. Въпросната кукла има и вана с кристали, както и къща за цели 3500 долара.

Шайло Джоли

Детето на Брад Пит и Анджелина Джоли също може да се похвали с интересни придобивки. Една от тях е цял парк за скейтборд в двора на дома им. Така момчето може да се упражнява ежедневно.

Сузи Круз

Щерката на Том Круз и Кейти Холмс също е сред холивудските хлапета, затрупани с подаръци. Момиченцето има своя собствена пълноразмерна къща за игри. Разполага още и с частен самолет, с който татко ѝ я води на разходка.