Годишен хороскоп 2020: Козирог, Водолей, Риби

1
131
Добави коментар
jurnalbg
jurnalbg

Началото на годината е и всеки е изпълнен с надежди и очаквания за предстоящите дни. Дали 2020-та ще е успешна за вас, какви предизвикателства ще ви донесе и за какво да внимавате, едва ли има човек, който да не иска предварително да е подготвен. В поредицата на Jurnal.bg вече ви представихме годишния хороскоп за Овен, Телец и Близнаци! Както и за Рак, Лъв, Дева, а също и за Везни, Скорпион и Стрелец.  Сега продължаваме с последните – Козирог, Водолей и Риби.

Годишен хороскоп за Козирог 2020

Тази година определено е динамична за представителите на зодия Козирог. С толкова много планетарни движения през вашия знак тази година, цари динамичен енергиен живот, който обаче вие умело използвате, за да постигнете целите си.

Още в началото на годината, през януари, получавате напомняне, че тази година имате нужда от промяна на начина ви на живот. Професионалното ви развитие някак остава на втори план, по който обаче не спирате да работите. 2020 е времето, което смятате да използвате, за да промените личния си живот и по-точно комуникацията с околните, отношението към връзките и независимостта, ежедневните навици.

Романтичният ви живот се нуждае от повече откровеност през 2020. Бъдете открити с партньорите си, споделяйте и приемайте критиката, която чувате от тях, за да балансирате отношенията помежду ви.

Тази година е подходяща, за да основете по-здравословни навици за себе си. Позитивната енергия, идваща от Юпитер, преминаващ през вашия знак, е чудесен източник на мотивация, която да приложите в ежедневието си. Обърнете внимание на храненето, сънят и спортния си режим. За разлика от друг път, когато сте склонни да приемете подобни промени със скептицизъм, през тази година това ще стане с наслада и увереност в успеха.

Като заговорихме за увереност, време е да кажем, че всичко, върху което работите през тази година, ще се отплати в изградена увереност в себе си през декември. Ако успеете да постигнете целите си в личен план, то през декември ще се усещате още по-уверени и способни да държите не само професионалния, но и личния си живот под контрол.

Използвайте 2020, за да се наслаждавате на успехите и да се заредите с енергия за предстоящата 2021, когато фокусът полека ще се измести от личния ви живот обратно към професионалния.

Годишен хороскоп за Водолей 2020

За представителите на Водолей 2020 е по-скоро година на размисъл и идентификация. Макар и не особено динамична като събития във външния свят, вашето вътрешно Аз бушува и търси нови пътища.

В какво точно се изразява това? През последните две години усещате застой в лично отношение – лутате се между идеи, проекти, интереси,принципи и представи. Не можете да намерите точната комбинация от тези, която да ви направи пълноценна личност. Усещате напрежение, защото яснотата липса в живота ви. Вървите напред и искате да постигате нови върхове, но основата ви е нестабилна.

През 2020 аспектите са благоприятни за вас. Те благоприятстват  това да гледате напред, но и да се отдадете на момента, за да осъзнаете къде се намирате. Анализите на подсъзнателното често ще ви занимават през 2020. Това, обаче, не трябва да ви смущава – именно обратното. Анализирайки себе си сте на прав път към намирането на точните принципи, които искате да следвате.

Юпитер и Сатурн се движат по начин, който ви помага да не бъдете нито твърде скептични, нито твърде оптимистични. Те ви дават възможност да се вглъбите в себе си без да губите реалната представа накъде отивате. Откривайки себе си, вие полагате здравите основи за развитието си през периода 2021-2023.

Важно е през 2020 година да обърнете повече внимание на дома и семейството си. Проблемите на този фронт ще ви занимават все повече. За да ги разрешите, опитайте се да намерите решения, а не компромисни варианти. Тези сътресения се дължат на влиянието на Уран върху вас, а имайки предвид че тази планета се движи бавно, по-добре не отлагайте разрешаването на конфликтите.

Годишен хороскоп за Риби 2020

За зодия Риби новата година се фокусира единствено върху приятелства и контакти. 2020 е вашата година, ако става въпрос за създаване на контакти – било то лични или бизнес такива. През 2020 приятелствата получават централното място във вашия живот, донасяйки новини и промени, върху които нямате контрол.

Способностите ви да привличате правилните хора през тази година са изключителни. Всеки познат, приятел или бизнес контакт се оказва полезен за вас през 2020. Можете да се доверите на вродения си инстинкт що се отнася до хората.

Важно е, обаче да имате предвид, че не само новите контакти ще участват в живота ви. Силно възможно е стари познати, съученици или колеги да се свържат с вас тази година и да донесат нещо ново в живота ви.

В периода 21 март до 1 юли Сатурн прави транзит, който може да повлияе неудовлетворително върху социалния ви живот. Избягвайте конфликтите в този период и внимателно избирайте пред кого представяте бляскавото си Аз.

Друго предупреждение следва да бъде направено в сферата на обученията и транспорта – това са уязвими за вас зони през 2020 година. За сметка на това, благоприятен аспект между Нептун и Юпитер ви помага да заблестите тази година. Бъдете внимателни с финансите си.

През декември започвате да осъзнавате нуждата от ревизия на контактите и разчистването им. Анализирате добрите и лошите си контакти, тези, които ви зареждат с енергия и тези, които единствено я източват. Моментът е подходящ за равносметка, за да можете да влезете в 2021 с по-чисто тефтерче.

Четете седмичния хороскоп за всяка зодия тук: Овен, Телец, Близнаци, Рак, Лъв, Дева, Везни, Скорпион, Стрелец, Козирог, Водолей, Риби.