Подарете си 5-звездно спа преживяване в Деня на влюбените

1
100
Добави коментар
Smarkethink
Smarkethink

Месец февруари минава под знака на любовта. Тогава отбелязваме Деня на влюбените – празник, който датира отпреди няколко века и днес масово се чества по целия свят. Романтичната традиция се свързва с вино, рози и бонбони. Магазините са празнично украсени с балони и сърца, а влюбените си разменят подаръци и романтични послания. Свети Валентин наближава и независимо дали сте щастливо влюбени или все още в търсене на голямата любов, вие заслужавате да се насладите на хубавия празник. Тази година нямате извинение да го пропуснете , тъй като датата 14 февруари се пада в петък. Днес сме ви подготвили няколко приятни и отпускащи занимания, които да споделите със своята половинка или с добри приятели по случай Деня на влюбените.

Релаксиращ спа ден

Какво по-хубаво от това да прекарате Деня на влюбените край топъл басейн и процедура в сауна или парна баня. В разгара на зимата е подходящо да се отпуснете в горещо джакузи и съвсем заслужено да премахнете всички негативни мисли и натрупано напрежение. Посетете единственото в София 16-местно джакузи в спа център Este Fitness & Spa. Насладете се на хидромасаж, който ще засили кръвообращението в цялото тяло. Доказано е, че релаксиращият ефект от водната процедура трае до няколко дни след масажа. Препоръчваме ви и няколко кратки процедури в сауната и парната баня на спа център Este. Парата ще пречисти вашия организъм от вредните токсини и ще окаже благоприятно влияние върху настроението ви. Топлината и влажността на въздуха спомагат за отделяне на ендорфини в тялото, или по-известни като „хормони на щастието“. Ако се чудите какъв подарък да изберете за деня на влюбените, спа приключение е вярното решение.

Масаж за двама в турската баня

Сърцето на термалната зона на Este Fitness & Spa е хамамът. Турската баня в спа центъра се отличава от останалите в България заради автентичната кръгла форма на помещението и четирите индивидуални отопляеми мраморни маси. Те позволяват едновременно да се извършват релаксиращи процедури в компанията на близък приятел или вашата половинка. В Деня на влюбените може да засвидетелствате любовта и към най-малките членове на семейството, като им подарите детски масаж с пяна или шоколад в хамама. Ако щастието и любовта са завладели вашето ежедневие и не можете да си представите да сте разделени с любимия човек дори за миг, изберете масаж за двама Romance в турската баня. Той ще внесе нова свежест във връзката ви, а аромата на рози и канела несъмнено ще направят специална атмосферата за Деня на влюбените.

Романтичен ритуал за двама

Ако ви липсват креативни идеи и свободно време, в което да подготвите перфектния подарък за Свети Валентин, опитайте от специалитета на Este Fitness & Spa. Спа комплексът разполага с изискан ВИП апартамент, където професионални терапевти практикуват отделни процедури за двамата партньори, съобразени с нуждите на женското и мъжкото тяло. Уникалното преживяване завършва с бутилка шампанско и плато с плодове, поднесени край джакузито. Дизайнерският апартамент ONYX разполага още със самостоятелен хамам с две термолегла, спалня, зона за тайландски масаж и релакс зона с мека мебел. Приятните и релаксиращи процедури в допълнение със стилната и изискана  атмосфера ще задоволят дори най-претенциозния вкус.

Една от любимите процедури на посетителите на спа комплекса несъмнено е романтичният ритуал Aventurine. Той се провежда във ВИП масажна стая в комплекса и включва релаксиращи процедури за двама партньори. Професионални терапевти извършват масажи „Тонус“ и „Ломи ломи“, които действат изключително ободряващо на организма. След това те преминават към отпускаща процедура с продукти на козметичния лидер Babor. Ритуалът завършва с бутилка шампанско и изискано поднесени ягоди по време на хидромасаж.

Este Fitness & Spa предлага също услугата „Джакузи за двама“. Ароматът на рози ще направи обстановката вълшебна, а бутилка вино и свежи плодове ще ви помогнат да се отпуснете и изразите чувствата си един към друг. Всеки 60 или 90-минутен масаж може да се комбинира с джакузи за още по-голяма наслада и удоволствие за сетивата. Гарантираме ви, че приятните процедури ще оставят един незабравим спомен на любимия човек.

Терапии, насочени към здравето и любовта

Денят на влюбените е повод да покажете истинската си загриженост към вашия партньор. Всяка процедура в Este Fitness & Spa осигурява на клиента безупречна визия и прилив на свежест.  Възползвайте се от възможността да подарите невероятна разкрасителна терапия на любим човек, извършена от висококвалифицирани специалисти в сферата на спа услугите. Може да изберете сред най-модерните спа антиейджинг терапии за лице, деколте и зоната около очите. Те се извършват с помощта на професионалните козметични продукти с марка NIANCE®, които премахват несъвършенствата, дават енергия на цялото тяло и изглаждат кожата. Релаксиращият ефект по време на процедурите се постига с помощта на камъните Серпентин на NIANCE®, пренесени от централна Швейцария. Те допринасят за комфорта на тялото, съзнанието и душата.

Остават броени дни до най-романтичния и изпълнен с вълнуващи емоции ден от годината. Побързайте да резервирате любимата спа процедура или изискан ритуал за двама  в луксозния спа център Este Fitness & Spa. Ако нямате възможност да посетите комплекса за Деня на влюбените, винаги може да изненадате половинката с подаръчен ваучер за спа процедура по избор.  Ние ви гарантираме безупречно обслужване и екип от истински професионалисти в сферата на спа и уелнес услугите.

Последни публикации в блога

Месец февруари минава под знака на любовта. Тогава отбелязваме Деня на влюбените – празник, който датира отпреди няколко века и днес масово се чества по целия свят. Романтичната традиция се свързва с вино, рози Акнето е едно от най-често срещаните заболявания на кожата, което засяга предимно младежи и тийнейджъри. Основната причина за проблема са хормоналните промени, които настъпват в организма. Под тяхно влияние мастните жлези увеличават своя В днешно време има голямо разнообразие от спортни занимания, подходящи както за начинаещи, така и за напреднали. Те са отлично решение за отпускане на тялото и премахване на натрупаното през деня напрежение. Въпреки Тънкостите на масажното изкуство се усвояват в продължение на хилядолетия. Една от най-древните процедури, практикувана за затопляне на цялото тяло и отпускане на мускулите, се нарича hot stone massage или в превод от След серията от почивни дни рутината и ежедневните задължения отново вземат превес над моментите на релаксация и спокойствие през зимата. Мнозина от нас пренебрегват грижите за здравето и красотата, вглъбени в тревоги и Началото на новата година е най-подходящото време за поставяне на нови цели и обещания. След eуфорията по празниците идва време за равносметка на изминалата година и вдъхновение за нови успехи и постижения. Началото В продължение на хиляди години древните народи по света са изследвали лечебните свойства на различни растения. Натрупаните познания са се предавали от поколение на поколение, достигайки успешно до наши дни. Една от най-древните В последните дни от годината предстоят дългоочаквани пътувания, интересни срещи и прекрасни моменти с роднини и приятели. Ето че Коледа е на прага ни. Настъпва най-приказното време от годината, което носи надежда, любов Месец декември е изпълнен с празнични вълнения, приятни спомени и весело настроение. За съжаление, този период от годината е свързан и с най-много вирусни атаки. В разгара на грипния сезон е необходимо да