Обраха и съблякоха 14-годишно момче в автобус в София (СНИМКИ)

1
120
Добави коментар
SkandalMedia
SkandalMedia

Обраха 14-годишно момче в автобус в София. Нападателите са свалили дрехите на момчето пред погледа на пътниците. По време на бруталното нападение никой не се е притекъл на помощ. За случая сигнализираха зрители на БНТ.

Грозната сцена се е разиграла, докато рейс по линия 404 се движел в отсечката между „Подуене“ и „Редута“. Никой от присъстващите мъже, в това число и шофьорът, не се е намесил да предотврати гаврата, докато детето пред всички е било съблечено от нападателите си голо до кръста. Реагирали са само две жени – зам.-директорка на 112-о училище, както и колега журналист от вестник ,,Монитор“.

Нападателите са били три момчета на видима възраст около 20 години и са носели качулки. Те са избягали като са счупили задната врата на автобуса. Пред очевидци нападнатото момче е разказало, че е от провинцията и е ученик в спортно училище в София. Ученикът обяснил, че е каратист и е бил облечено с тениска и суитшърт с надпис „ЦСКА Карате клуб“, когато нападателите го разсъблекли и му ги взели със сила.

За инцидента е подаден сигнал на телефон 112. Нападателите са избягали преди на спирката да дойде полиция.