Продавалник топ вече е 5bg.top – olx.bg bazar.bg alo.bg – 5bg.top – Безплатни обяви – продавалник

4
321
Добави коментар
prodavalnik.top
prodavalnik.top

Вече разбрахте от смяната на домейна и логото ни, че Продавалник .top вече е 5bg.top. Нашия скромен уебсайт започна в началото с идея да се развие под старото име на продавалник и да бъде безплатен за всички. Но не помислихме по въпроса, че колкото и да ни е любимо името със създалия си авторитет, а именно „Продавалник“, ние реално няма как да го позлваме, тъй като то е регистриран бранд към OLX Group и се води към OLX.bg. По тази причина, тъй като вече имаме доста потребители в сайта се налага да сменим домейна, като избрахме също толкова оригинално, семпло име, което е и лесно за запомняне – 5bg. Надяваме се да ви се хареса.

Освен това добавихме и андроид приложение което можете да изтеглите от ТУК <==.

Продължава безплатната работа на уебсайта ни. Рекламирането / ВИП обявите се редуват, чрез изградената ни система в която всеки потребител получава определен брой кредити, които той може да изпозлва в сайта. ТЕ са ограничени умишлено, за да може всички да изредят обявите си, които се нуждаят от промоционалните опции. Платени пакети НЕ предлагаме!

 Вече е ==>> 

Развитието ни върви все на горе и ви очакват още изненади, различни опции за бизнес потребители и други. Ако имате идеи или пък проблеми свързани с уебсайта, се свържете с нас чрез контактната форма, намираща се на страница „За контакти“.